Sımple For You Bu Yaz da Kumsalları Alt Üst Edecek! – 6312

Sımple For You Bu Yaz da Kumsalları Alt Üst Edecek!

90’lı yılların pop kültürünün sembollerinden biri olan Sahil Güvenlik mayolarının sportif ve çarpıcı stilini eğlenceli sloganlarla buluşturarak plaj modasının vazgeçilmezleri arasında yerini alan Simple For You, bu yaz da “Soul Line” adını verdiği koleksiyonu ile kumsalları alt üst edecek! Hayattaki basit şeylerden zevk almayı misyon edinen Simple For You, “Soul Line” koleksiyonu ile yeni sezonda dikkat çeken sloganlı parçalara ek olarak sim, örgü ve işleme detaylı mayo seçenekleri sunuyor. Bacak boyunu uzun gösteren derin ve cesur kesimleri, vücudu saran kalıpları, İtalya’dan gelen özel kumaşı ile limitli sayıda üretilen Simple For You mayoları, bu yıl da plaj modasının nabzını tutan tasarımlar arasında yerini alıyor.

Sadeliği yenilikçi dokunuşlarla farklılaştıran Simple For You, “Soul Line” adını verdiği koleksiyonuna eklediği sloganlı şapkalar ile de mesaj kaygısı güden ve fark yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Çabasız şıklığın sahillerdeki temsilcisi haline gelen Simple For You’nun “Soul Line” koleksiyonunu keşfedin!

Steel Knit

El örgüsü mayo modasını bir üst seviyeye taşıyan Steel Knit, metalik gümüş rengi ile plajlarda parlamanızı sağlarken eleganlığından da asla ödün vermiyor.

Evil Eye

Festival alanından sokaklara taşan el işi tasarımlar, bu kez de plaj stilini ele geçiriyor. Kemerinde bulunan işlemesi ile sizi kötü enerjilerden uzak tutan Evil Eye, iyi hislere yöneliyor.

Multiway

Bir mayo ile sonsuz model vaat eden zamansız ve fonksiyonel parça Multiway, güçlü stil tavrı ile ilham veriyor. Multiway, mayoları günlük giyime de dahil ederek plajlara sıcak bir geçiş yapmanızı mümkün kılıyor.

Baywatch

Dikkat çekici sloganlar ve kendinden parıltılı baskılar ile birlikte renklenen sahil şıklığı bu sezon da sürüyor. 90’lı yılların ikonik dizisi Baywatch’dan esinlenerek tasarlanan bu parçalar, plajlara daha önce benzeri görülmeyen bir ışıltı katıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu