SSelam Damak Tadının Yeni Adresi – 316

SSelam Damak Tadının Yeni Adresi

Reklamcılık sektöründeki başarısını gıda sektörüne de taşımak isteyen Mustafa Sancak, Samsun’da döner ve çorba üzerine işyeri açtı. Yeni işinde de hedefinin büyük olduğunu ifade eden Sancak, ” Bu iş kolumuzda hem markalaşacak hem de yeni şubelerimizle büyüyeceğiz” dedi.

Samsunlu girişimci Mustafa Sancak, Tekkeköy ilçesinde Organize Sanayi Yolu üzerinde açtığı SSelam çorba ve döner ile bundan sonra insanlara çok farklı bir alanda daha hizmet sunma heyecanı içersinde olduğunu söyledi. Sancak önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak işletmesinin yaklaşık 400 metrekare alan üzenine 300 bin lira harcama ile gerçekleştirdiğini belirtti.

SEVGİMİZİ KATIYORUZ

SSelam’ın döner ve mercimek çorbası ile iddialı olduğunu anlatan Sancak,”İşyerimizde her türlü yemeği rahatlıkla çıkartabilecek kapasite ve ekibe sahibiz ama biz istedik ki her şeyi yapmak yerine sadece bir kaç üründe öne çıkalım. Onun için döner, çorba, sütlaç diyoruz. Sevgimizi katarak hazırladığımız bu çeşitlerle de Samsun’da iddialıyız” diyor.

SSELAM MARKA OLACAK

SSelam’da istihdam edilen 10 kişilik ekibin her birinin kendi alanında deneyimli ve uzman elemanlardan oluştuğunu anlatan Mustafa Sancak, ” Reklamcılık ardından girdiğimiz bu iş kolumuzda da oldukça iddialıyız. Bundan sonra hedefimiz SSelam’ı marka yapacak çalışmaları ortaya koymak ve bunun yanı sıra öncelikli olarak şubeleşmek bu yolda da iş şubemizi İstanbul’da açmayı planlıyoruz” dedi.

Murat YAVUZ

Resimaltı: Mustafa Sancak, SSelam’ın Eylül ayında Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından resmi açılışının yapılacağını söyledi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu