Otel 1919 Samsun'da fark yarattı – 310

Otel 1919 Samsun'da fark yarattı

Samsun’da ” Konfor ve rahatınız için tasarlandık” sloganı ile hizmet sunduklarını söyleyen Otel 1919 Müdürü Suat Soydemir, “Samsun’a ayrı bir fark katan otelimizde hem tasarım hem de hizmet konukların rahatına göre sunulunca kısa sürede kısa sürede çok büyük mesafe aldık” dedi.

Atakum ilçesinde Samsun Sinop Karayolu üzerinde modern tasarımı ve her biri diğerinden şık odaları ile kendisini tercih eden konuklara, ev rahatlığında bir ortam sunduklarını anlatan Soydemir, ” Henüz çok genç olan Otel 1919, hizmete girmesiyle sektörde farkındalığı hissettirmeye başladı. Bizim içinde önemli olan bu ” diye konuştu.

SAMSUN’A KATKI VERİYORUZ

Samsun ve bölge turizmine her geçen gün daha fazla katkı sunma arzusu ve hedefi içinde çalıştıklarını anlatan Suat Soydemir, ” Bugün birçok alanda hızlı bir gelişim içinde bulunan Samsun, bu yapı içinde her geçen gün daha fazla yerli ve yabancı konuğu da beraberinde ağırlamaya başladı. İşte bizde Otel 1919 olarak bu noktada sunduğumuz kaliteli hizmetimiz ile şehrimizin turizm sektöründeki gelişimine katkı veriyoruz” dedi.

HER NOKTADAN ULAŞIM KOLAY

Samsun kent merkezine yaklaşık 7 kilometre mesafede bulunan Otel 1919’un havalimanına 25,  Otogar’a ise sadece 5 kilometre mesafede yer aldığını anlatan Otel Müdürü Suat Soydemir,” Otel 1919 Samsun’un her noktasından çok kısa sürede rahatlıkla ulaşılabilecek bir konumda. Şehir merkezinin gürültüsünden uzak, denize çok yakın bir mesafede konumlanan otelimiz her haliyle müşterilerimiz için ayrı bir güzellik sunuyor” diye konuştu

ŞIK TOPLANTI SALONLARI VAR

Otel 1919’un Samsun’u simgeleyen ismi ve fark yaratan, mimarisi ve hizmet sunumu ile konuklarına keyif verecek bir otel olduğunu ifade eden Soydemir,  Otel 1919’da ayrıca konaklama hizmeti yanında modern ve şık tasarlanmış salonları ile de toplantı, düğün, nişan, yaş günü gibi kutlamalar içinde ideal bir ortam sunduğunu belirtti.

KALİTE HİZMETLE BULUŞTU

Otel 1919’un, zevkle döşenmiş odalarında konukların her türlü rahat ve konforunun düşünüldüğünü ifade eden Müdür Soydemir, otelin Samsun’da hizmete girmesiyle kısa sürede nezih ve rahat bir ortam arayanların tercih noktası olduğunu söyledi. Soydemir, büyük zevkle döşenmiş otelde,1 kral dairesi, 3 suite, 27 standart olmak üzere toplam 31 oda bulunduğunu dile getirerek,” 19 Mayıs Şehri Samsun’a 1919 adıyla kazandırılan bu otel Samsun’un tüm olumlu özellikleri ile konuklarını ağırlıyor” diye konuştu.

Resimaltı: Sunduğu hizmet anlayışı ile kısa sürede adını duyuran Otel 1919, Samsun’a gelen yerli ve yabancı konukların öncelikli olarak tercih ettiği mekan haline geldi.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu