Stil Sahibi Erkeklerin Ofis Şıklığı Boyner’de – 5889

Stil Sahibi Erkeklerin Ofis Şıklığı Boyner'de

Boyner, hızlı iş temposunda konforlu ve şık bir tarz oluşturmak isteyen erkeklere, seçkin parçalardan oluşan zengin bir koleksiyon sunuyor. Erkekler Boyner’le yaz döneminde de stil sahibi, kendine güvenli ve özel hissediyor.

Sezonun öne çıkan modelleri bir arada

Boyner’in erkekler için oluşturduğu ofis koleksiyonunda zamansız klasik parçalardan yazın neşesini yansıtan renkli ve canlı tonlardaki kombinlere her zevke uygun modern ve şık seçenekler yer alıyor. Rahat kalıplı pantolonlar ve çizgili rengarenk polo yaka tişörtler, floral ve geometrik desenlerle dinamikleşen keten veya pamuklu tiril tiril gömlekler, fit kesim ceketler, sezonun trend kumaşlarıyla hazırlanan takım elbiseler ve çok daha fazlası Boyner’in yaz koleksiyonunda erkekleri bekliyor.

Tarzından ödün vermeyen erkekler mavi, yeşil, vizon, sarı, siyah, kırmızı ve kahve tonlarının ön plana çıktığı koleksiyon ile şık ve konforlu bir ofis şıklığı yakalıyor.

Boyner’in zengin erkek koleksiyonunda Beymen Business, Beymen Business Privé, Network, Fabrika, Cotton, Bar, Altınyıldız Classics, Avva, Kip gibi erkek modasının öncü markaları yer alıyor.

Boyner, stil sahibi erkeklere şık bir iş günü için aradıkları tüm detayları sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu