Serhat Türkel: Liyakatli Kadrolarla Adil Yönetim Sergileyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, düzenleyeceği miting için gittiği Köseli Mahallesi girişinde vatandaşlar tarafından traktörlerle ve meşalelerle karşılandı. Türkel, mahallelerde belediye temsilcileri olacağınıve sorunların en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi.

CHP’nin Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Köseli Mahallesi’nde gerçekleştirdiği mitingle vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılanan Türkel’e, vatandaşlar mitingin yapılacağı alana kadar traktörlerle eşlik etti. Mitinge katılan çok sayıda vatandaşın önünde konuşan Türkel, liyakatli kadrolarla adil bir yönetim sergileyeceklerini vurguladı.

Türkel, “Uzak mahallelerimizde, herkesin erişim sağlayabileceği ek hizmet binaları kuracağız. Bu sayede kış aylarında bile uzak mahallelere hizmet götürebileceğiz. İhtiyaç anında beklemeye gerek kalmadan hızlıca müdahale edebileceğiz. Ayrıca işsiz gençler için meslek kursları açacak, mahallelerimizde tarım ve hayvancılığı teşvik ederek istihdam sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Türkel, “Her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. Sorunları çözmek için gereken adımları atacağımızdan emin olabilirsiniz. Halkın başkanı olacağım ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım. Bu güzel karşılama için teşekkür ederim” ifadeleriyle konuşmasını tamamladıktan sonra, mahalle sakinleriyle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu