Baba Musa Cort, Aileye Yardım Eli Uzatılmasını İstiyor – 7926

Baba Musa Cort, Aileye Yardım Eli Uzatılmasını İstiyor

İki gün önce Samsun’da çıkan yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen, 4 ile 12 yaşları arasında 4 tane çocuğu olan Baba Musa Cort, aileye yardım eli uzatılmasını istiyor.

Samsun’un Atakum ilçesi Kulacadağ Mahallesi’nde yaşayan Cort ailesinin evleri 23 Ekim Çarşamba günü sabah saatlerinde çıkan yangın sonucu küle döndü. Annenin üç çocuğu okula götürdü esnada, Baba Musa Cort 4 yaşındaki oğlu Hamza ile evdeydi. Baba son anda oğlunu alıp kendisini dışarıya attı. Henüz sebebi belli olmayan yangın sırasında yaşadıklarını anlatan baba ” Bir anda boğazım yanmaya başladı dumanı fark edince evin yandığını gördüm, az daha çocuğumla beraber alevlerin arasında kalıyordum” dedi. “Eşim 3 çocuğumuzu okula götürmüştü 4 yaşındaki oğlum Hamza yanımdaydı dumandan etkilenmek korkusuyla hastaneye gittim, bu yüzden evdeki tüm eşyalarımız yandı dedi.

Tahmini 50.000 TL’lik zararı olduğunu belirten Baba Musa Cort: “Benim bu zararı karşılayacak aylık bir gelirim yok. Aynı zamanda Behçet hastasıyım bu yüzden çalışamıyorum. Yetkili kişilerden yardım bekliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu