Başkan Özdemir’den 15 Temmuz Mesajı – 6437

Başkan Özdemir'den 15 Temmuz Mesajı

Özdemir 15 Temmuz gecesi eli kanlı terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain darbe girişimi sırasında büyük Türk Milletinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmesinin cumhuriyet ve demokrasi tarihimizde unutulmayacak günler arasında yerini aldığını belirerek; “Hainlerin açtıkları ateş sırasında şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin Türk Milletinin kalplerindeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edecekler ve gazilerimiz de bu milletin gönlünde ilelebet yaptıkları kahramanlıklarla anılacak. Bu vesile ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet ile anıyorum.” Dedi.

Özdemir; “Bizim hainimiz hiçbir zaman noksan olmadı. Tarihin her döneminde hain düşmanlarımız ve hain işbirlikçileri üzerimize geldiler. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da nasıl bir cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. 15 Temmuz, bu yüzden milletimizin; kökü nerede olursa olsun, hangi gücü arkasına alır ise alsın, iradesini hangi güç odaklarına teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihi bir meydan okuma günü olarak da tarih boyunca hatırlanacaktır.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde bir dizi etkinlik gerçekleştirileceğini belirterek Havzalıları bu etkinliklere katılmaya davet etti. Arı; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün üçüncü seneyi devriyesinde belediyemizin düzenlediği anma etkinlerinde yine bir ve beraber olacağız. 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Havza’da da tek yürek olarak dünyaya Türk Milletinin inancını ve kararlılığını bir kez daha göstereceğiz. Tüm hemşerilerimizi 15 Temmuz gecesi Kevser Parkındaki vatan nöbetine bekliyor, bu vesilesiyle bizler için büyük ilham kaynağı olan, ülkemizin istiklali ve istikbali için canını feda eden bütün aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor. Gazilerimize de acil şifalar dileyerek, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu