‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Kampanyasına Destek 2 Milyarı Aştı – 9496

'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Kampanyasına Destek 2 Milyarı Aştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zümrüt Selçuk, koronavirüsle (Kovid-19) mücadele boyunca, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olarak 30 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ ismini taşıyan dayanışma kampanyasına dair güncel durumu paylaştı.

Kampanya çerçevesinde şimdiye kadar toplam 2 milyar 30 milyon 380 bin 771 lira toplandığını belirten Selçuk, kampanya için vatandaşların toplam 6 milyon 405 bin 225 SMS attığını açıkladı.

Salgın sürecinde ekonomik ve sosyal destek paketleriyle vatandaşlara destek sağlandığını vurgulayan Selçuk, milli dayanışma kampanyasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destek verilmesinin amaçlandığını belirtti.

Bakan Selçuk, devlet ve milletin zor dönemde el ele verip htiyaç sahibi vatandaşlar için örnek dayanışma sergilediğine işaret etti.

Selçuk, “Kampanyaya katkıda bulunan, destek veren milletimizin her ferdine teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketine kampanya sona erene kadar desteğinizin devam etmesi çağrısında bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu