Büyükşehir’e Kanalizasyon İsyanı – 7128

Büyükşehir'e Kanalizasyon İsyanı

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde ‘yol ve kanalizasyon sorunları’ vatandaşı canından bezdirdi. Türkmen Mahallesi’nde yerel seçimler öncesinde başlayan yol ve kanalizasyon çalışması seçimden sonra durdu. Açıkta kalan rögar kapakları bozuk yolda tehlike saçarken, mahalle sakinleri çamur deryasında evinin yolunu tutuyor.

Türkmen Mahallesi sakinleri, seçimden sonra yol ve altyapı çalışmalarında hiçbir ilerleme kaydedilmesine tepki gösterdi.

YAĞMURLU GÜNLERDE ÇAMURDAN GEÇİLMİYOR

Mahalle sakinlerinden Muhammet Kurt ve Sabri Kurt isimli vatandaşlar, “Seçim öncesi başlanan yol ve kanalizasyon çalışmaları seçimden sonra durduruldu. Çalışmalara devam edileceğini söylediler. Evlerimizin kanalizasyonu da yok. Defalarca yetkililere söylememize rağmen halen çalışma yok. Seçimden sonra kaldığı yerden devam edeceğini söyleseler de ne gelen var ne giden. Özellikle yağmurlu havalarda yollarımız çamurdan, çukurdan geçilmiyor. Araçlarımız çukurlara girmekten dolayı bozuluyor” dediler. Vatandaşlar, “Biz yarım kalan yol ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasını istiyoruz” diye konuştular.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu