Çocuklar Seviniyor Kadınlar Kazanıyor – 9903

Çocuklar Seviniyor Kadınlar Kazanıyor

Sütaş Çiftliği’nde yaşamayı hayal eden Buzu, çok kısa sürede başta çocuklar olmak üzere tüm Türkiye’nin sevgisini kazandı. Sütaş, bir yandan 45. yıl reklam filminin sevimli kahramanı Buzu’yu çocuklarla buluştururken bir yandan da ev kadınlarının aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlayacak anlamlı bir projeye imza atıyor.

Sütaş’ın “Buzular geliyor, Çocuklarımız seviniyor, Kadınlarımız kazanıyor” sloganıyla hayata geçirdiği projede bugüne dek Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kadın yer aldı. Sütaş’ın örgü malzemelerini ulaştırdığı kadınlar, çocuklara hediye edilecek Buzu’ları örerek, el emeklerinin karşılığında elde ettikleri gelir ile aile bütçelerine katkıda bulundular.

Projeyle ilgili bilgi veren Sütaş Genel Müdürü Funda Ak “45. Yılımızı, çocukları sevindirip mutlu edecek, kadınlarımızın ek gelir elde etmelerini sağlayacak böyle bir proje ile taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Ülkemizin dört bir yanındaki kadınlara el emeği göz nuru Buzu oyuncakları örebilmeleri için gereken malzemeleri ulaştırdık. Örgü seven kadınlarımız da Buzu’ları örerek emeklerinin karşılığını aldılar. Her birinin eline, emeğine, yüreğine sağlık… Sütaşkı’mızı 45 yıldır sevginizle büyütüp, Doğal Lezzetlerimize sofralarınızda yer verdiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

Sütaş, Buzu bekleyen çocukları sevindirecek kampanyası ile, online alışveriş sitesi Sütaş Market’ten ‘tek seferde, her 200 TL ve üzeri’ alışveriş yapan üyelerine, el emeği göz nuru Buzu hediye ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu