Dermaction Plus by Watsons İle Daha Güçlü ve Bakımlı Bir Cilt – 7491

Dermaction Plus by Watsons İle Daha Güçlü ve Bakımlı Bir Cilt

Stres ve çevresel etkenlerden olumsuz etkilenen cildimiz her gün derinlemesine bir bakım ve temizliğe ihtiyaç duyuyor. Kişisel bakımın vazgeçilmez adresi Watsons’ın yeni cilt bakım markası Dermaction by Watsons, ailesi iki seri ile cilt bakım ihtiyaçlarına yeni çözümler sunuyor.

Dermaction Plus by Watsons’ın tüketicileriyle buluşan yeni cilt bakım ürünleri, özel teknolojisi AcnoDERM uzun süre boyunca serbest bırakılan aktif bileşenlerle beraber cildinizi onarmaya yardımcı olur.

Cildinizi temizlerken derinlemesine bir bakım yapan ürünler, AcnoDERM teknolojisi ile cildinizdeki kusurları da gidermeyi destekliyor. Aynı zamanda BioActive teknolojisi ile cilt bariyer fonksiyonlarını zenginleştirmeye, cildi güçlendirmeye ve bebeksi bir yumuşalık kazandırımaya yardımcı oluyor.

Dermaction Plus by Watsons Cilt Onarım Serisinin serisinin özel formülünde yer alan Cadı Fındığı yani Macademia yağı özü gözeneklerinizin sıkılaşmasına ve cildinizdeki yağı kontrol altına alarak cildinizin güçlenmesine yardımcı olurken mucizevi içerik Hyalüronik Asit yardımıyla cildinizi pürüzsüz ve esnek hale getirerek cildinizin nemini geri kazanmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda Meyan Kökü özü ile de cildinizdeki yağı azaltırken Aloe Vera özü cildinizi nemlendiriyor ve yatıştırıyor.

B3 Vitamini, yenileyici ve nemlendirici özelliği ile cildinizi uzun süre taze tutarken 
E Vitamini yaşlanma belirtisi olan kırışıklıkları ve kuruluğu önlemeyi desteklemeye yardımcı oluyor.

Dermaction Plus By Watsons Day Lotion, hafif ve yağsız yapısının yanı sıra güneşin zararlı UV ışınlarına karşı GKF 50+ korumasına da sahip. Kullandığınız andan itibaren cildinizi canlandıran losyon gözenekleri sıkılaştırarak daha pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Dermaction Plus By Watsons Deep Clean Foam, gün içerisinde cildinizde biriken çevresel etkenler ve yağ kaynaklı kiri ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizlemeye yardımcı oluyor. Özel formülü sayesinde cildinizde uzun süre devam eden bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlamaya yardımcıdır.
Dermaction Plus By Watsons Recover Night Essence, gece yatmadan önce uygulanıyor. Yağsız ve

hafif yapısı ile siz uyurken cildinizi yenilemeye destek oluyor Gözeneklerinizi tıkamadan cildinizin bakımlı ve sağlıklı bir görünüme sahip olmasına, cildinizin ihtiyacı olan doğal nem seviyesini dengelemeye, gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildinize daha aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor.

Dermaction Plus By Watsons Night SOS Spot Corrector, geceleri uygulayabileceğiniz bir diğer cilt bakım ürünü olarak dikkat çekiyor. Özel jel yapısı, düzenli kullanımda cildinizdeki gözenek görünümünü hızlı bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor. Özel formülünde yer alan Cadı Fındığı yani Macademia yağı özü gözeneklerinizin sıkılaşmasına ve cildinizdeki yağı kontrol altına alarak cildinizin güçlenmesine yardımcı olurken mucizevi içerik Hyalüronik Asit yardımıyla cildinizi pürüzsüz ve esnek hale getirerek cildinizin nemini geri kazanmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda Meyan Kökü özü ile de cildinizdeki yağı azaltırken Aloe Vera özü cildinizi nemlendiriyor ve yatıştırıyor. B3 Vitamini, yenileyici ve nemlendirici özelliği ile cildinizi uzun süre taze tutarken E Vitamini yaşlanma belirtisi olan kırışıklıkları ve kuruluğu önlemeyi destekliyor.

Dermaction Plus By Watsons Purifying Facial Gel, yağlı ve akneli ciltlere ideal bakım ve temizliği sunarken cildi nemlendirerek gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı oluyor.
Dermaction Plus By Watsons Skin Toner, cildinizdeki fazla yağı ve ölü deriyi temizlemeye destek oluyor. Özel formülünün yardımıyla cildinizi yenileyen ve gözeneklerinizi sıkılaştıran tonik günlük kullanım sayesinde yüz bölgesindeki yağı da kontrol ederek cildinizin daha parlak ve pürüzsüz hale gelmesine yardımcı oluyor.

Karma, yağlı ve hassas ciltler için kullanım uygunluğu sunan Sebum Kontrol Temizleme Suyu, içeriğinde yer alan Zinc Gluconate ile cildin yağı kontrol etme gücünü artırmaya yardımcı olurken Amino Asit ile doğal nem bariyerine zarar vermeden fazla yağı gidermeye destek oluyor.

Güçlü antioksidanlar arasında bulunan Koenzim Q10 içeren Nemlendirici Temizleme Suyu, cildin genç görünmesini desteklerken, içeriğindeki Siyah Çay Özü ve Hyalüronik Asit ile de ciltteki nemi korumaya ve temizlik sonrası cildin yumuşaklığını artırmaya yardımcı oluyor.

Hem cilt temizleyici hem de makyaj çıkarıcı olarak kullanılabilen Aydınlatıcı Temizleme Suyu, içerdiği Laktik Asit ile cildi aydınlatarak daha canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.
Dermaction by Watsons, yeni misel iyonize teknolojisi ile özel olarak formüle edilen temizleme suyunda daha etkili bir temizlik için ‘misel’ ve ‘anyon molekülü’ teknolojisi birlikte kullanıyor. Pratik kullanım sağlayan ürün yüzünüzdeki makyaj kalıntılarını ve yağı derinlemesine temizlemeye destek oluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu