Emirgan Cafe’de her hafta çekilişle serpme kahvaltı hediye..! – 10536

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Emirgan Cafe'de her hafta çekilişle serpme kahvaltı hediye..!

Emirgan Cafe & Restoran yenilenen konsepti, dünya mutfağından özel lezzetleri, kahve ve eşsiz soğuk içecekleriyle müşterilerine şık, konforlu çalışma ve sohbet alanları sunuyor. Emirgan Cafe & Restoran 800m2 açık alanı 600m2 kapalı alanıyla bölgenin en ferah işletmesi olmasının yanı sıra  toplu kahvaltı, toplantılar, iş yemekleri ve diğer tüm etkinlikler için ideal bir mekan olmayı sürdürüyor.

ÇEKİLİŞLE HER HAFTA 2 KİŞİYE SERPME KAHVALTI..!

Sakin huzurlu bir haftasonu kahvaltısı için bölge halkının ilk tercihi olan Emirgan Cafe & Restoran Samsun’un en lezzetli kahvaltısını herkes tatsın, harika kahvaltı, muhteşem sohbet ortamı, güleryüzlü personelin kaliteli hizmetini  @emirgansamsun İnstagram sayfasında her hafta yaptığı çekilişle hediye ediyor. 

Çekilişe katılmak için @emirgansamsun instagram sayfasını takip etmek ve yine sayfada bulunan çekiliş görselinin altına 3 arkadaşını etiketlemek gerekiyor. 

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDAN EŞSİZ LEZZET DENEYİMLERİ

Kendine has konsepti, her zaman kaliteli ve güler yüzlü personeli ile hizmet veren Emirgan Cafe & Restoran ziyaretçilerine Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri deneyimleme imkanı tanıyor. Emirgan’da aileler huzurlu bir ortamda keyifli vakit geçirirken çocuklarda oyun salonunda oyuncaklarla dolu dolu eğleniyor.

SAMSUN VE YAKIN BÖLGENİN GÖZDE MEKANI
Emirgan Cafe & Restoran İşletme Sahibi Murat Köse, “Hizmet vermeye başladığımız ilk günden beri aynı heyacanla misafirlerimizi ağırlarken güleryüzlü personelimizle kaliteli hizmetimizi sürdürüyoruz. Amacımız türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle değerli misafirlerimizi buluştururken buradan mutlu ayrılmalarını sağlamak. Hizmet kalitemiz ve zengin menümüzle kısa zamanda bölgenin dikkatini çekerken sadece Samsun veya Çarşamba’dan değil Ordu, Trabzon, Sinop, Amasya, Çorum gibi yakın illerden de hergün birçok ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Zaman zaman kahvaltı çekilişimiz gibi yaptığımız etkinliklerde de takipçilerimizi Emirgan ile buluşturuyoruz.” dedi.

EMİRGAN CAFE RESTORAN TANITIM FİLMİ;

Haber: Selahattin ÇEKİÇ


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu