Erdoğan: Araçta Şoför De Arkada Oturanlar Da Sigara İçemeyecek – 7770

Erdoğan: Araçta Şoför De Arkada Oturanlar Da Sigara İçemeyecek

BM 75. Genel Kurul Başkanlığı için diplomatlarımızdan tecrübeli Büyükelçi Volkan Bozkır’ı aday göstereceğiz.

Sınırda hazırlıklarımızı tamamladık. ABD ile karşı karşıya gelme isteğimiz yok. Ama ABD’nin davetli olmadığı yerde PKK’nin kolları terör örgütlerine verdiği desteği görmezden gelemeyiz. Bunu Trump’la paylaştım. Tırlarla silah veriyorsunuz, bunları paramızla alamıyoruz. ABD terör örgütlerine ücretsiz veriyor. DSG, PKK’nın kollarını gölgeleyen çadır bir örgüt.

ABD’den Patriot alımı ve ABD’nin F-35 yaptırımıyla ilgili

ABD’ye şartlar yerine gelirse Patriot alacağız dedik, gündemlerinde bu var.

Rusya ve Çin’in İdlib tasarısını reddi

Böyle bir ret yaptığımız görüşmelerde söz konusu olamaz. Ankara zirvesinde Putin, Ruhani’yle açıklama yaptık. Ortak açıklama ateşkese dayalı, Çin’in buna karşı bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. ABD’nin de aykırı beyanda bulunacağını düşünmüyorum.

Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap verdi

Fox TV’yi yalan medya olmaktan çıkartın, kere dürüst olun. Kılıçdaroğlu hayatını yalan üstüne kurmuş bir siyasi, Fox TV’nin yayın politikasını değiştirmesi lazım.

Elektronik sigara girişi yasaklanacak

Araçlarda şoförler de arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Elektronik sigaranın ülkeye girişini yasaklamak, yüksek vergiler koymakla onu da halledeceğiz. Nargile konusunda da aynı mücadeleyi vereceğiz. Nargile sigaradan az zararlı diyenler saflığa yatıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu