Erdoğan: Avrupa’ya Zamanı Gelince Kapıları Açarız – 7887

Erdoğan: Avrupa'ya Zamanı Gelince Kapıları Açarız

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 105. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin konuşma yaptı.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı için görev yapan en yüksek devlet görevlisinin ilçelerde görev yapan Kaymakamların olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaymakamların bulundukları ilçelerdeki vatandaşların dertlerini dinlemeli ve onlara gereken yardımların belirlenmesi gerekiyor. Belirlenen ihtiyaç sahibi kişilere gereken yardım kolileri ve yardım kömürünü hemen vermelidir, dedi.

Erdoğan” yedi düvel adeta saldırmakta ve biz uluslararası bir mücadelenin içindeyiz, dedi.  Erdoğan, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu’nda Suriye’de uçuşa yasak bölge teklifinde bulunuldu. Biz bu teklifi bölgedeki yaşayan insanların rejim ve bölgede bulunan diğer gruplar tarafından bombardımanlar ile can verdiğini gündeme getirdik. İnsanların can verdiği bu dönemlerde kimse verdiğimiz tekliflere sıcak bakmamıştı. Eğer AB’nin sonu gelecekse bu samimiyetsizliği ve iki yüzlülüğü sayesinde gelecektir. Bu gidişat hiç de iyi değil.” söylemlerinde bulundu.

Erdoğan, biz kapıları açarız dediğimiz zaman tutuşuyorlar. Zamanı gelince bu kapılar açılır. Paranız var güçlüsünüz, hadi bakalım yüz binleri bir de siz ağırlayın, cümlelerine konuşmasında yer verdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu