Azal Kent’te daireler satışa çıktı..! – 5660

Azal Kent'te daireler satışa çıktı..!

Samsun’un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi’nde bulunan Azal Kent Sitesi projesinde sona gelindi. Bulunduğu konum itibarıyla Samsun’da 2019 yılının en iyi konut yatırımları arasında bulunan Azal Kent sitesi uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor.

Sektörde 16 yıllık tecrübeyle hizmet veren A’dan Z’ye Yapı Dekorasyon İnşaat; Osman Azal Apartmanı, Azal 2 Apartmanı, Azal 3 Apartmanı ve Azal 4 Apartmanı projeleri tamamlandıktan sonra yepyeni bir projeye başladı.

“Azal Kent Sitesi” 2.463 m2 alan üzerine 2 blok halinde inşaa edilmiş 172m2 32 daireden oluşan proje. Genişliği, ferahlığı, ebeveyn banyosu, giyinme bölümü, kileri, büyük balkonları, otoparkı, kamelyası, spor alanları, kaliteli malzemesi ve kaliteli işçiliğiyle örnek bir proje. 

Projenin mimarı Samsunlu İş Adamı Hasan Azal, “Sağlamlığa önem verdiğimiz projede, ergonomi ve işlevsellikten ödün verilmemiştir. Güvenlik ve kapıcı dairesi de ayrıca düşünülen projede güvenli, rahat yaşam hedeflenmiştir. Sadece ev sahibi olmak değil ayrıca iyi bir yatırım öngörülmüştür.Çünkü, Samsunun yükselen bölgesinde, yeni Şehir Hastanesi projesiyle ve yeni Hızlı Tren Samsun durağıyla birlikte daire sahiplerinin bugün ödedikleri bedelleri misliyle değerleneceği öngörülüyor.

A’dan Z’ye Yapı Dekorasyon İnşaat olarak Azal Kent Sitesiyle hem ev sahibi yapıyor hemde iyi bir yatırım sunuyoruz. Uygun fiyatlarımız ve örnek dairemizi görmek için arayabilirsiniz.” dedi.

AZAL KENT SATIŞ OFİSİ İLETİŞİM;
0532 225 32 13

 

 

AZAL KENT SATIŞ OFİSİ İLETİŞİM;
0532 225 32 13

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu