Futbol55’in Konuğu Ender Gür’dü Programda Neler Konuşuldu? – 8191

Futbol55'in Konuğu Ender Gür'dü Programda Neler Konuşuldu?

Gazeteci Selçuk Kaya ve Hedef Halk Gazetesi Spor Haberleri Editörü Ergin Caner Cabbar’ın hazırlayıp sunduğu Futbol55 programının dün akşamki yayınına, kırmızı beyazlı camianın sevilen yüzü Hedef Halk Gazetesi köşe yazarı Ender Gür katıldı. Geçtiğimiz Pazar günü Yılport Samsunspor’un Sarıyer karşısında aldığı 3-0’lık galibiyeti, Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan’ın Samsunspor’a karşı söylediği gerçek dışı sözler ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın Manisa cephesine verdiği sert cevaplar konuşuldu. Perşembe günü Çaykur Rizespor’la deplasmanda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu karşılaşması, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın takıma dokunuşları, futbolcuların performansları ve çok sayıda konu masaya yatırılınca Futbol55 yine dolu dolu geçti.

Gazeteci Selçuk Kaya ve Ergin Caner Cabbar’ın hazırlayıp sunduğu Futbol55 programı Pazartesi ve Cuma akşamları saatler 21.00’ı gösterdiğinde, canlı olarak Kanal 362 ve TvKaya Youtube kanalı ortak yayınıyla izleyenleriyle buluşuyor. Kaçırmayın!

Dün akşam yayınlanan programın tamamını izlemek için Kanal 362 Facebook sayfası ve Tv Kaya’nın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. Samsunspor’a dair tüm haberleri, yazılı ve görsel olarak ücretsiz bir şekilde takip etmek için Kanal 362 Facebook sayfasını beğenebilir, TvKaya Youtube kanalına abone olabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu