Futbol55’te Neler Konuşuldu? Program Tam İki Saat Sürdü – 8143

Futbol55'te Neler Konuşuldu? Program Tam İki Saat Sürdü

Kanal 362 Facebook sayfası ve Tv Kaya Youtube kanalının ortak yayınladığı Futbol55 programı izleyicilerini ekran başına kilitledi. Gazeteci Selçuk Kaya’nın moderatörlüğünde, spor yazarı Ergin Caner Cabbar’ın yorumlarıyla katıldığı Futbol55 programının dün akşam canlı yayın konuğu Halk Gazetesi Haber Editörü Noyan Alper Cabbar’dı. Geçtiğimiz Pazar günü Yılport Samsunspor’un Şanlıurfaspor karşısında kazandığı 5-0’lık galibiyetini ve Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı çarpıcı açıklamalarının yorumlandığı program tam iki saat kadar sürdü. 

YÜZLERCE PAYLAŞIM VE YORUM
Saat 22.00’da başlayan program Kanal 362 ve Halk Gazetesi’nin Facebook sayfalarından, Tv Kaya’nın Youtube kanalından canlı olarak izleyenlerinle buluştuğu esnada Türkiye’nin dört bir yanından takip edildi. Facebook ve Youtube üzerinden yaptıkları yorumlarla programa renk katan Samsunspor taraftarının görüşleri, canlı yayında tek tek okundu. Yüzlerce yorum ve paylaşım alan program kırmızı beyazlı renklere gönül vermiş izleyicilerin büyük beğenisini topladı, emeği geçenlere tebrik ve teşekkür mesajları yağdı. 

ÖNEMLİ KONUKLAR OLACAK
Gazeteci Selçuk Kaya’nın moderatörlüğünü yaptığı, Halk Gazetesi Spor Haberleri Editörü Ergin Caner Cabbar’ın yorumlarıyla katıldığı Futbol55 programı, her hafta Pazartesi ve Cuma günleri izleyenleriyle buluşacak. Samsunspor’u yakından takip eden spor yazarlarının, kırmızı beyazlı camianın içerisinden önemli isimlerinde zaman zaman konuk olacağı Futbol55 programı, izleyenlerinin de desteğiyle fark yaratmaya, Samsunspor hakkında daha önce hiç bir yerde konuşulmamış önemli bilgileri paylaşmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu