Göksu’dan ”İmara Değil, Halka Açıyoruz” Sloganına tepki – 7988

Göksu'dan ''İmara Değil, Halka Açıyoruz'' Sloganına tepki

 Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olan Mehmet Tevfik Göksu; İstanbul’da gerçekleşecek olan ”Kemerburgaz Kent Ormanı” projesine yönelik olarak söylenen slogana tepkili olduğunu gösterdi.

Göksu, ”Kemerburgaz Kent Ormanı” açılışında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sloganına tepki gösterdi. Göksu, amacın açılış meselesi olmadığını eğer açılış yapılıyor olsa teşekkür edileceğini ve İstanbul halkı adına yapılacak olan bir hizmetin açılmasından daha doğal ne olabilir, dedi.  Göksu sözlerine bizim burada tepkimiz ” imara değil, halka açıyoruz” olarak hazırlanan slogana ve Göksu, burada bir yanlışın değil yalanın ve iftiranın olduğunu söyledi.

AK Partili Göksu, açılışa yönelik olarak 3 tane büyük ve yalanın olduğunu ifade etti. Göksu, öncelikli olarak burasının zaten bir kent ormanı olduğunu ve burasının zaten imara açılamayacağını çünkü burası devlet ormanı olduğunu söyledi. İkinci olarak ise İBB’ ne yönelik olarak buraları imara açmak isteyen birileri var da siz mi engellediniz? sorusunu dile getirdi. Üçüncü olarak ise buradaki kent ormanının iyileştirmesini zaten siz yapmadınız ki, burası 7 Temmuz 2018 tarihinde açılmıştı, dedi.

Göksu, yapılmakta olanın bir algı operasyonu olduğunu ve bu dönemin bir stratejik plan dönemi olduğunu ifade etti.  Göksu, galiba sayın başkanın önüne 5 yıllık bir çalışma takvimi değil, sanki 5 yıllık çatışma takvimi koymuşlar, ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu