Juventus’tan Açıklama Geldi Herkes İfade Özgürlüğüne Sahiptir – 7885

Juventus'tan Açıklama Geldi Herkes İfade Özgürlüğüne Sahiptir

Milli takım forması giyerken asker selamı verdiği için tepki gösterilen Merih Demiral için Juventus’tan açıklama geldi herkes ifade özgürlüğüne sahiptir dedi. A milli futbol takımının Fransa maçında asker selamı vermesi uzun süre konuşulmuştu. Özellikle Melih Demirel tepkiyi en çok alan kişi olmuştu.

 Genç Oyuncunun Formasını Giydiği Juventus’u Kulübünden Konuyla İlgili Bilgilendirme Geldi.

İtalya temsilcisi juventus takımında oynayan Merih Demiral için juventus kulüp başkan yardımcısı Pavel Nedved açıklamalarda bulundu. Bu yaz juventus takımına 18 Milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle transfer olan Merih Demiral’in Türkiye Fransa maçında yaptığı asker selamı İtalya’da gündem konusu olmuştu. Bu sevinçten dolayı Barış Pınar’ı Harekâtı ile ilgili Juventus’un yıldız futbolcularından Claudio Marchisio, sosyal ortamdan tepki göstermişti. Tüm bu olaylardan sonra UEFA yapılan asker selamı ile ilgili soruşturma başlattı.

Nedved: Etik Kurallarımıza Aykırı Değil 

UEFA’nın açtığı soruşturmadan sonra Merih Demiral’in ceza alıp almayacağı merak konusu juventus Başkan yardımcısı Pavel Nedved, “Merih Demiral ile konuştum. Herkes ifade özgürlüğüne sahip dedi. Bu olayda milli takımda olduğu için juventus ile bir ilgisi yok dedi. Ama UEFA’nın aldığı karara uymamız lazım diyerek sözünü tamamladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu