Kaptan Ercan bomba gibi döndü… – 7791

Kaptan Ercan bomba gibi döndü...

En son geçen sezon TFF 2. Lig Beyaz Grubun 5. haftasında oynanan İnegölspor maçında oynayan ve daha sonra Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenmanda çapraz bağları kopan takım kaptanlarından Ercan Yazıcı, bomba gibi döndü. Ekim 2018’de ameliyat olan ve geçen sezonu sakatlıkla geçiren savunma oyuncusu bu sezon başında takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Antrenman eksiğini kapatmak için uzun süredir güç depolayan Ercan Yazıcı ligin başlamasıyla birlikte 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamamış, bir yılın ardından önceki gün oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu karşılaşmasında forma giymişti. 

ESKİ GÜNLERİNİ ARATMADI
Samsunspor’un Fatsa Belediyespor’u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada kaptan olarak sahaya çıkan başarılı defans oyuncusu eski günlerini aratmadı. Yaptığı kritik müdahaleler ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla teknik direktör İrfan Buz’dan ve taraftardan tam not alan 24 yaşındaki futbolcu gelecek haftalarda formayı almak istediğinin mesajını net bir şekilde vermiş oldu. Sağ ayaklı olmasına rağmen sol stoperde görev alan Ercan Yazıcı, Fatsa’da oynanan karşılaşmada Kırmızı-Beyazlı taraftarlarında yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Hatta 81. dakikada penaltı kazanan Samsunspor’da, taraftarlar topun gerisine Ercan Yazıcı’nın gelmesi için tezahürat yapmış fakat penaltı vuruşunu Onur Eriş kullanmış ve meşin yuvarlağı direğe nişanlamıştı. 

Buz, mercek altına aldı

Teknik direktör İrfan Buz’un, Ercan Yazıcı’nın performansını mercek altına aldığı ve önümüzdeki haftalarda şans vermeyi düşündüğü bilgisine ulaşıldı. Bilindiği üzere kulüp başkanı İsmail Uyanık, takımda Ercan Yazıcı gibi Samsunspor’un altyapısından yetişmiş isimlerin yer alması gerektiğini sıkça vurguluyordu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu