Keçeli Ses Bariyeri – 8585

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Keçeli Ses Bariyeri

Günümüzde akustik yalıtım çözümlerinde sıklıkla kullanılan keçeli ses bariyeri hakkında bilgi paylaşacağız sizlerle. Keçeli ses bariyerleri ağır ses bariyerinin üzerinde keçe yer alması ve ses geçişinde daha fazla katkıda bulunmasıdır. Ağır ses bariyeri epdm den üretilen içerisinde akustik sağlayıcı malzemeler yer almaktadır. Keçeli Ses Bariyeri alçıpan duvarlarda, alçıpan tavanlarda, parke altı şap altı olarak evlerinizde kullanımını sağlayıp ses geçişlerine rahatsız edici seslerin sizlere ulaşmasına engel olabilirsiniz. Keçeli ses bariyeri yoğun sesler amacıyla kullanıldığı için endüstriyel alanlarda jeneratör sesleri fabrikalarda yer alan makine seslerinin bulunduğu alanlardan diğer ofislere, odalara ulaşmasını engellemek amacıyla duvarlara uygulayarak geçişini engelleyebilirsiniz. Jeneratör veya makine kabinleriniz yer alıyorsa kabinlerinize de uygulayabilirsiniz.

Araçlarda, tekne motorlarında ses yalıtımı için aynı şekilde Keçeli Ses Bariyeri kullanarak rahatsız edici seslere olduğu yerden size ulaşmasını en aza indirerek dikkat kaybını engelleyerek konforlu bir yolculuk edebilirsiniz. Keçeli ses bariyerini uyguladıktan sonra ürünü gizlemek istediğinizde alçıpan kullanmanız halinde hava boşluğu bırakmanız gerekmektedir aksi halde doğru bir yalıtım yapmamış olacaksınız. Keçeli ses bariyeri talebinize göre Turkish Acoustic tarafından akustik süngerlerle birlikte izole edilmiş halde temin edebilirsiniz. Keçeli ses bariyerleri yanmazlık sertifikalarına sahip ürünlerdir. Minimum bir top olarak temin edilmektedir bir topta 10m² ürün yer almaktadır.

Keçeli Ses Bariyeri kapalı hücreli bir ürün olduğu için ses geçiş sorunları için engellemek adına kullanılan bir üründür. Bulunduğunuz alanlarda yankı problemleri yaşıyorsanız, yankı problemlerini engellemek adına açık hücreli akustik süngerler kullanarak ortamın akustiğini sağlayıp yankı problemlerine engel olabilirsiniz. Akustik süngerler grubunda yer alan akustik labirent süngerleri duvarlarınıza uygulamanız halinde açık hücreli olması sayesinde ses dalgalarının süngere çarparak üstündeki doku sayesinde süngerin içerisinde sesin parçalanarak geri dönüşüne engel olmaktadır. Bu sayede yankı problemlerine engel olabilirsiniz. Akustik yalıtımda yan dairelerden veya bulunduğunuz alanlardan yan bölümlere çıkan sesler yüksek olma durumunda keçeli ses bariyeri yeterli olmadığı durumlar olabilir bu nedenle bulunduğunu alanlarda sesin yüksekliğine bağlı olarak Turkish Acoustic akustik mimarlarımızla iletişime geçmeniz halinde bulunduğunuz alanlara göre sizlere ses yalıtım çözümleri sunulmaktadır.

Akustik ses yalıtım ürünleri arasında yer alan Keçeli Ses Bariyeri a kalite membran sınıfında yer almaktadır. En kaliteli ve etkili ses izolasyonların’da kullanılmakta olan akustik bariyerler standart olarak 1 mm, 1.7 mm, 2 mm, 2.3 mm, 2,5 mm, 3 mm, 5 mmüretimi yapılmaktadır. Keçeli ses bariyerleri ortam olarak ses geçişini engellediği için telefon görüşme alanları veya toplantı alanları oluşturmak istemeniz halinde duvarlarınız yerin hazır olarak Turkish Acoustic mağazalarında yer alan telefon görüşme kabinleri veya birden fazla kişinin toplantı yapabileceği toplantı odası kabinleri temin ederek ofislerinizde farklı bir alan oluşturabilirsiniz. Akustik telefon görüşme kabinleri çok yüksek düzeyde etkili ses yalıtım ürünleri ile üretimi sağlanmaktadır. Dışarıdan gelen sesleri en aza indirerek içerdeki seslerin dışarıya gitmesini en az düzeye indirmektedir. Ofislerinizi bölümlere ayırmak istemeniz halinde akustik süngerler ve akustik kumaşların kullanımı sağlanarak üretilen akustik paravanları kullanarak ofis içerisindeki ses karmaşasını aza indirerek ortamın akustiğini sağlayabilirsiniz. Ürünlerle ilgili kararsız kalmanız halinde veya hangi ürünü alacağınıza karar veremediyseniz Turkish Acoustic ile iletişime geçerek en doğru hammaddelerle üretimi sağlanan ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Turkish Acoustic web sitesi üzerinden tüm ürünlerin ilgili üniversite bölümlerinde gerçekleştirilen test sonucu alınmış olan sertifikaları ürünlerin içerisinde yer alan ürün sertifikaları kısmından görüntüleyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.sesyalitimsungerleri.com/keceli-ses-bariyeri.html


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu