Lc Waikiki’den Unircorn Temalı Koleksiyon – 6384

Lc Waikiki'den Unircorn Temalı Koleksiyon

LC Waikiki, çocukların son dönemlerde beğenisini kazanan unicorn’dan esinlenerek özel bir koleksiyon hazırladı. Çocuklar ister uykuda ister gün içinde sokakta ya da özel bir kutlamada, günün her saatinde unicorn desenlerinin yer aldığı tasarımlarla keyifli anılar biriktirecek.

LC Waikiki’nin unicorn temalı özel koleksiyonu tütü eteklerden rengarenk taytlara, şık desenli tişörtlerden elbiselere uzanıyor. Kombinlerin tamamlayıcısı çanta, ayakkabı ve şapkalarda da unicorn desenleri öne çıkıyor.

Evini unicorn saflığıyla dekore etmek isteyenleri de unutmayan LC Waikiki, yastık, eşya düzenleyici, havlu gibi ev tekstilinin yanı sıra bardak, suluk ve pelüş oyuncak seçeneklerini de LCW Home ile müşterilerinin beğenisine sunuyor.

LC Waikiki hakkında

1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 31 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 46 ülkede yaklaşık 1000 mağazası ve 43.200 çalışanıyla hizmet veriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu