Milyonerler Kulübü’nden Güzelleştiren Yaz Hediyesi – 5921

Milyonerler Kulübü’nden Güzelleştiren Yaz Hediyesi

Milyonerler Kulübü, Aleyna Tilki, Şeyma Subaşı, Özlem Yıldız gibi ünlülerin tercih ettiği Mucize Dokunuş Güzellik Merkezi ile işbirliği içinde, kadınları ve görünümüne önem veren bakımlı erkekleri mutlu eden özel bir yaz hediyesi hazırladı.

Hollywood Bakımı yaptıran ünlüler arasında Jennifer Lopez, Josh Holloway, Adele, Johnny Depp, Beyonce, George Clooney, Selena Gomez gibi isimler yer alıyor.

100 adet kota ile sunulan indirimli hediyenin sahibi olmak için, Mucize Dokunuş Güzellik Merkezi’ne ait 0553 353 35 19 nolu telefonu arayarak “Milyonerler Kulübü 2019 A-Plus” kodunu söyleyerek randevu almak yeterli.

EDİTÖRE NOT: Milyonerler Kulübü ve TR uzantılı Milyonerler Kulübü Dergisi resmi sitesi TPE’nin 4 maddesince Koçoğlu Danışmanlık ve Tuna Medya Şirketler Grubu bünyesinde yer almaktadır. 35, 38, 41, 43 nolu TPE maddelerince kayıtlı halde bulunan Milyonerler Kulübü ve Milyarderler Kulübü markalarına ilişkin tescil hakları (milyonerlerkulubu.com.tr); organizasyon, ödül gecesi düzenleme, radyo ve televizyon yayın hizmetleri, dergi, kitap, gazete gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi ve okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler, yiyecek içecek sağlanması ve geçici konaklama hizmetleri gibi ana kriterleri kapsıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu