Şampiyonlar Lig Tarihinde En Golcü Futbolcular Arasına Girmeyi Başardı – 7948

Şampiyonlar Lig Tarihinde En Golcü Futbolcular Arasına Girmeyi Başardı

Şampiyonlar Ligi B grubu maçında Almanya temsilcisi Bayern Münih deplasmanda Olympiakos’u 3-2’lik Bir skorla yenmeyi başardı.Bu karşılaşmada Yıldız futbolcu Robert Lewandowski iki defa rakip fileleri havalandırarak şampiyonlar ligi tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu ve tarihe geçti.

Almanya temsilcisi Bayern Münih’in deneyimli futbolcusu Robert Lewandowski Bu sezona çok hızlı başladı. Polonya milli takımında forma giyen başarılı golcü Bayern Münih formasıyla çıktığı 13 resmi karşılaşmada 18 gol atmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde ise çıktığı üç karşılaşmada rakip fileleri beş defa havalandırmayı başardı deneyimli futbolcu şampiyonlar Ligi’nde toplam gol sayısını 57 yaparak şampiyonlar Ligi’nin en çok gol atan beşinci futbolcusu olmayı başardı.

Alman Devi Bayern Münih Maç Kaybetmiyor!

 Georgios Karaiskakis stadında oynanılan karşılaşmada ev sahibi olan Olympiakos’un gollerini 23. dakikada Youssef El Arabi ve 79. dakikada Guilherme atarken, Alman devi Bayern Münihin gollerini ise 34. ve 62.Dakikada golcü forvet Robert Lewandowski Ve 75. dakikada Tolisso maçı 3-2 ye getiren golü atmayı başardı. Maçın bu skorla bitmesinden sonra Bayern Münih şampiyonlar Ligi grubunda üçte üç yaparak dokuz puan ile liderliğini korumaya devam etti.Olympiakos ise bir puanla son sırada yer aldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu