Samsun’da nerede kahvaltı yapılır? – 5521

Samsun'da nerede kahvaltı yapılır?

Sabahın erken saatleri, deniz kokusu geliyor, Sabah güneşi vuruyor gözlerimize. Masalar hafta içi olmasına rağmen dolu. Kahvaltı keyfine sohbet eşlik ediyor; her bir masadan muhabbetin sımsıcak sesi kulağa çalınıyor. Hoşsohbetin yeşerdiği, dostlukların doğduğu, müdavimlerin oluştuğu bu yer Atakum’da bulunan Keops Cafe.  

Herkes müdavimi olmuş, Hafta sonları kahvaltıya yer bulabilmek için rezervasyon yaptırıyorsunuz. Samsun’un ilçelerinden, merkezinden harika bir sabah kahvaltısı yapmak isteyen herkes buraya geliyor. En çok da üniversite öğrencileri rağbet gösteriyor. Anlayacağınız Samsun’un kahvaltı kültürünün merkezi artık. Müdavimlerinden Turgut Baş buranın trend olmasını samimi ortama bağlıyor: “Hem öğrenciler için uygun hem de aileler için. Samimi bir ortamda muhabbet ede ede keyifle kahvaltı yapılabiliyor. Bir de öğrencilerin buraya daha çok gelmesi gençlik aşılıyor insana. Ailece hep geliriz!” diyor.

Keops Cafe Nerede?

Mimarsinan Mahallesi Atatürk Bulv. No:194 Atakum/Samsun İletişim ve Rezervasyon için 0 (362) 439 01 61 numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Ayrıca Keops Cafe’nin menüsünün büyük bir kısmınıda hemen şimdi keopscafe.com adresinde görebilmeniz mümkün.

Şimdiden afiyet olsun!

Samsunsondakika.com.tr/Selahattin ÇEKİÇ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu