Socar Türkiye’de İki Önemli Atama! – 8022

Socar Türkiye’de İki Önemli Atama!

SOCAR Türkiye bünyesinde, bir yıla yakın bir zamandır süren entegrasyon çalışmalarının 1 Kasım tarihinde sona erdiği ifade edildi. Şirketteki güncel ve yeni yapılanma kapsamında meydana getirilen iki başkanlık görevine önemli atamalar gerçekleştirildi.

SOCAR Türkiye, bu atamaları bir açıklama ile ilan etti. Bu açıklama ile, bundan evvel Petkim Genel Müdürü olarak görev yapan Anar Mammadov’un Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı olarak, yine bundan evvel STAR Rafineri Genel Müdürü konumunda bulunan Mesut İlter’in Operasyonel Mükemmellik Başkanı olarak atandığı duyuruldu.

Bu iki adın, yeni görevleriyle beraber eski görevlerini de sürdürecekleri ifade edildi. Anar Mammadov, SOCAR Gürcistan’da CEO olarak çalışmalar yapmış, bu ülkeden sonra şirketin Yunanistan ayağında yine CEO görevini üstlenmiş, 2016’nın Temmuz ayından bu yana Petkim Genel Müdürlüğü unvanını taşıyan bir yönetici. Kariyerinde Tüpraş Teknik Genel Müdür Yardımcılığı da bulunan Mesut İlter ise, 2017 yılının Şubat ayından bugüne STAR Rafineri Genel Müdürü pozisyonunda çalışmalarını sürdürüyordu. Oluşturulan iki önemli başkanlıkla, SOCAR Türkiye’de yeni bir döneme geçilmiş oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu