Sports Internatıonal Yaz Ligi Şampiyonları Belli Oldu – 6888

Sports Internatıonal Yaz Ligi Şampiyonları Belli Oldu

15 Nisan’da başlayan SI/Topspin Yaz Ligi, 15-21 Temmuz tarihlerinde oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Kadınlar 1. Lig finalinde Nurdan Işıtman’ın kaptanlığını yaptığı Tennis Forever takımı ile Hacer Çataloğlu’nun kaptanlığını yaptığı Kortların Kraliçeleri takımı karşı karşıya geldi. Tennis Forever takımı, Kortların Kraliçeleri takımını 5-1’lik skorla geçti. Tennis Forever Takımı ligi şampiyon, Kortların Kraliçeleri Takımı ise ligi ikinci olarak tamamladı.

Üçüncülük maçında ise kaptanlığını Rabia Nurhan Dündar’ın yaptığı Legends And Themises takımı, Bahar Akgün’ün kaptanlığını yaptığı Tennis Lovers Takımını 4-2’lik skorla geçerek Kadınlar 1. Ligini üçüncü olarak tamamladı.

Erkekler 1. Liginde Sadrettin Uzun kaptanlığındaki Keyif takımı, Serdar Abacı’nın kaptanlığındaki Strikers takımı, Ahmet Güven kaptanlığındaki A takımı ve Birol Başlar kaptanlığındaki Şahin Gözü takımı play-offlardan çıkmayı başardı. Yarı final maçlarında A takımı ile Strikers takımı, Keyif takımı ile Şahin Gözü Takımı karşılaştı. Finale kalmayı başaran takımlar Keyif ve Strikers takımları oldu. Final mücadelesinde Keyif takımı, Strikers takımını 4-0’lık skorla geçti. Erkekler 1. Liginde Keyif takımı şampiyon olurken, Strikers takımı ikinci oldu. Üçüncülük maçında ise Şahin Gözü takımı, A takımını 5-1’lik skorla geçerek Erkekler 1. Ligini üçüncülükle tamamladı.

İkinci Lig’de Kıyasıya Mücadele

Kadınlar 2. Liginde Esin Özbilgin kaptanlığındaki Wonder Women takımı ile Aylin Şenköylü kaptanlığındaki Piu Belli takımı finale kalmayı başardı. Wonder Women takımı, Piu Belli takımını 5-1’lik skorla geçmeyi başararak; Kadınlar 2. Ligini şampiyonlukla tamamladı. Bu sonucun ardından Piu Belli takımı Kadınlar 2. Ligini ikinci olarak tamamlarken, Aydan Göl kaptanlığındaki Ladybugs takımı üçüncülük koltuğuna oturdu.

Erkekler 2. Liginde ise Murat Çankırı kaptanlığındaki Horrorz takımı, Ömer Faruk Kulakoğlu kaptanlığındaki Punisher takımı, Emin Şengil kaptanlığındaki Tennis Team Forever takımı ve Özgür Esen’in kaptanlığındaki Ehli Keyif Takımı play-offlardan çıkmayı başardı. Oynanan maçların ardından Tennis Team Forever takımı ile Ehli Keyif takımı finalde mücadele etti. Tennis Team Forever takımı, Ehli Keyif takımını 4-2’lik skorla geçti. Tennis Team Forever takımı şampiyon olurken Ehli Keyif takımı Erkekler 2. Ligini ikincilikle tamamladı. Üçüncülük maçında ise Punisher takımı, Horrorz takımı karşılaştı. Horrorz takımı 4-2’lik skorla Punisher takımını geçerek ligi üçüncü olarak tamamladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu