Tavuk Dünyası Diyarbakır’daki 3. Restoranını Açtı – 7023

Tavuk Dünyası Diyarbakır’daki 3. Restoranını Açtı

Tavuk Dünyası, kesintisiz büyümesini daha önce restoranının bulunmadığı bölgelerde olduğu kadar şubeleriyle hizmet verdiği farklı şehirlerde hizmete açtığı yeni şubeleriyle de sürdürüyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin 6 farklı ilindeki 11 restoranında lezzet severleri ağırlayan Tavuk Dünyası, bölgedeki şube yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Tavuk Dünyası Diyarbakır’ın gelişen sosyalleşme bölgelerinden olan Mahabat Bulvarı’nda kapılarını açan yeni şubesiyle bölgedeki şube sayısını 12’ye çıkardı.

Diyarbakır’da 3. şubelerini hizmete sokmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu; “Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar Türkiye’nin yaklaşık 50 şehrinde sayıları 200’e yaklaşan şubelerimizde misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Uluslararası ödüllere sahip ürünlerimizin de yer aldığı ve akılalmaz lezzetlerden oluşan zengin menümüzle her geçen gün daha çok sayıda lezzetseverle bir araya geliyoruz. Zengin mutfak kültürüyle dikkat çeken Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde de şubelerimizin sayısını, Diyarbakır Mahabat Bulvarı’nda açtığımız 3. restoranımızla birlikte 12’ye çıkardık. Mahabat Bulvarı’nda açtığımız bu yeni restoranımız aynı zamanda Güneydoğu Anadolu’daki 3. cadde restoranımız oldu. Yılın kalan aylarında da planladığımız şekilde farklı şehirlerdeki yatırım taleplerini değerlendirerek büyümemizi sürdürecek, lezzet noktaları haritamızı genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Tavuk Dünyası, Diyarbakır’da açılan 3. restoranı ile birlikte Türkiye’de 49 şehirde 195 şubeye ulaşmış oldu.

Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu