Türk Limanları Abluka Altında – 10670

Türk Limanları Abluka Altında

Ülke genelindeki bütün limanlar, Ukraynalı veya hükümet karşıtı işbirlikçileri tarafından,  Rus ticaret gemilerini görüntülemek için abluka altına alındı.  Gazeteci olduğunu iddia ederek Karasu Liman Başkanı ile görüşen bir şahıs gizlice ses kaydı alıp,  Ukrayna merkezli internet haber sitesinde bu ses kaydını paylaştı.

FETO TERÖR ÖRGÜTÜ İLE İŞBİRLİĞİ

Rus-Ukrayna savaşının ardından Ukrayna depolardan tahılların çalındığını iddia ederek uluslararası kamuoyu oluşturmak için bütün yolları deniyor. Avrupa ülkelerinin desteğini alan Ukrayna, en çok destek gördüğü Türkiye’yi çalıntı tahılları almakla suçluyor.

Türkiye’ye deniz taşımacılığı yapan Rus ticaret gemilerini ülkemiz limanlarına yanaştığında sosyal medya aracılığıyla karalama kampanyası başlıyor. Ülkemizde kaos ortamının oluşmasını isteyen  Feto terör örgütü ile işbirliği içerisinde olan Ukraynalılar limanlara kaçak yollarla girerek çektikleri görüntülerle algı oluşturmaya devam ediyor.

 LİMAN BAŞKANLARI BASKI ALTINDA

Limanları abluka altına alan Ukraynalı veya ülkemizdeki işbirlikçileri Rus ticaret gemilerinin yanaşması üzerine liman yetkilileri taciz edilmeye başlanıyor.  Gazeteci olduğunu iddia ederek Karasu Liman Başkanı ile görüşen bir şahıs, konuşmayı gizlice ses kaydına alarak Ukrayna merkezli internet haber sitesinde bu ses kaydını paylaştı.  Gizli ses kaydı ile illegal bir olayı açığa çıkarılmış gibi algı yaratmaya devam ediliyor.

AKREDİTASYON SORULMALI

Ülkemizde kaos ortamının oluşmasını isteyen Feto terör örgütü ile işbirliğinde olan  yabancı kişilerin, nereye ve kime hizmet ettikleri  sorgulanmalı.  Liman başkanları, gazeteci olduklarını iddia eden yabancı vatandaşlara, İletişim Başkanlığı tarafından akreditasyonu olduğunu belgeleyen kişilerin taleplerini değerlendirmeye almalıdırlar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu