U-ETDS Ne Zaman Başlayacak? – 10600

U-ETDS Ne Zaman Başlayacak?

Ticari amaçla yük taşımacılığı yapan ve yolcu taşıma faaliyetlerini yürüten firmalar için zorunlu olarak kullanımı gerçekleştirilen U-ETDS, yolcu taşımacılığı için 30 Haziran 2019 tarihinde zorunlu hale getirilmiş olsa da, yük taşımacılığının ertelendiği bildirilmişti. Firmaların tamamen hazır olmaması ve veri aktarımın sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesinde sorunların ortaya çıkmasıyla 1 Ocak 2021 tarihine ertelenen Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi, yolcu taşımacılığı içinde bu yıl kullanıma sunuldu. Bakanlık tarafından titizlikle takip edilen, sağlıklı ve daha güvenli bir ortamda taşımacılığın sürdürülmesinin sağlanmasının amaçlandığı bu sistemle birlikte, anlık veri girişi ve istenildiğinde anlık veri transferi sağlanması mümkündür. Anlık bilgi gönderme zorunluluğu olarak da bilinen U-ETDS sayesinde, hem kendi sorumluluklarınızı en aza indirerek güvenli taşımacılığa adım atabilir, hem de Bakanlık tarafından istenildiği zamanlarda bilgi verme zorunluluğunu da sağlamış olacaksınız.

U-ETDS.com.tr sitemiz sayesinde sisteme dahil olabileceğiniz en kaliteli alt yapıya, basit bir arayüzle her kesimden insanın kullanım sağlayabileceği özel bir tasarıma sahip olan sistemimizle birlikte, sizlerde anlık veri girişlerini daha rahat yapabilir, ekstra masraflarla uğraşmadan yükümlülüklerinizi yerine getirebilirsiniz. Kaliteli bir sistem kullanılmasının önemli olduğu U-ETDS ile birlikte, ihtiyaç halinde anlık veri sunulmasının da önemli bir ölçüt olması sayesinde, doğru sonuçlar almanızı da sağlayacaktır. Kullanıcı arayüzüyle her zaman daha farklı işlemleri sağlayabilmeyi, yolcu veya yük taşımacılığı yaptığınız zamanlarda gerekli olan alanlara anlık girişler sağlayabilmenizde sağlanırken, yolcu taşımacılığında bir süredir aktif olan sisteme, yük taşımacılığı yapan firmalarında dahil olmasıyla daha da kaliteli bir hal aldığı söylenebilir.

Hem yolcular, hem de yük taşıtmak isteyenler için güvenli bir ortam sunmanızı kolaylaştıran sisteme dahil olmanız sonucunda, bilinçli müşterilerinizin de güvenli olması nedeniyle sizleri seçmelerini sağlayacaksınız. Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) kullanan firmaların her zaman profesyonel hizmet verdiği düşünüldüğünde, kârlılık elde etmenizde kaçınılmaz olacaktır. En kaliteli sistemler için iletişime geçebilir, detaylı bilgileri aldıktan sonra da avantajlı tekliflerimizden yararlanarak sizlerde sisteme dahil olabilirsiniz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu