Yeni Uygulamanın Detayları Görüşüldü – 7761

Yeni Uygulamanın Detayları Görüşüldü

Yılport Samsunspor, bu sezon maçlarını dijital platformda yayınlayacağını açıkladı. Geçen sezon Haber Aks kanalı ile anlaşmalı olarak çalışan Kırmızı-Beyazlı kulüp bu sezon iç sahada ve ev sahibi olan takımında izniyle deplasmanlarda oynayacağı karşılaşmaları internet ortamında yayınlayacak. Bilgisayardan, tabletten ve cep telefonundan izlenebilecek olan karşılaşmaların yayınlanması için özel bir firma ile anlaşan Samsunspor yönetimi dün Nuri Asan Tesisleri’nde o firmanın yetkilileri ile görüştü. Hangi firma olduğu ile ilgili açıklama yapılmazken, yakın bir zamanda kulüp tarafından Kırmızı-Beyazlı taraftarları bilgilendiren duyurunun yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan Samsunsporlu yöneticiler, medya ekibi ve anlaşılan firmanın yetkilileri, uygulamayı hafta sonu oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu maçına yetiştirmek istedikleri öğrenildi. Öte yandan karşılaşmanın çekimlerinin profesyonel bir şekilde yapılacağı, pozisyon tekrarı ve spiker anlatımının da olacağı öne sürüldü.

Uygulamanın, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor’un “Sakarya Burada TV” adlı uygulamasıyla hemen hemen aynı olacağı bilgisine ulaşıldı. Detaylar yakın zamanda paylaşılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu