İsmail Kartal’dan maç sonu isyan

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Pendikspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal maç değerlendirmesinde; "Bir oyuncu var ismini vermeyeceğim. 4 faul yaptı sarı kart görmedi. Bizim oyuncularımız bir faul yapıyor, kart görüyor. 4. hakemle konuştum "Bu kart değil mi?" dedim. Hocam "Doğru ama oyunun başı" dedi. Bunun oyunun başı sonu mu olur." dedi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de konuk ettiği Pendikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1 mağlup etti.

Maçın ardından teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal; “İlk devre istediğimiz futbolu oynayamadık. Son zamanlarda Kadıköy’e gelen bütün rakiplerimiz alışkanlık oldu herhalde. Sürekli yere yatarak, oyun hızımızı yavaşlatarak ya da provoke ederek oynamamıza engel oluyorlar. Bir oyuncu var ismini vermeyeceğim. 4 faul yaptı sarı kart görmedi. Bizim oyuncularımız bir faul yapıyor, kart görüyor. 4. hakemle konuştum “Bu kart değil mi?” dedim. Hocam “Doğru ama oyunun başı” dedi. Bunun oyunun başı sonu mu olur. Sakatlanan oyuncu doktoruyla sedyesiyle dışarı çıkıyor. Bir saniye sonra oyuna geri dönüyor. Biz Futbol oynamaya çalışıyoruz.” sözlerini sarfetti.

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; “İkinci yarıda futbol oynamaya çalışmamız gerektiğini söyledim. Kendi işimize odaklandık. Taraftarımıza da verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Biz hem Avrupa’da hem ligde yarışı götürebilecek kadro derinliğine sahibiz. Maç maç düşünürek oyuncularımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu