AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç: Bu kadim şehri Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacağız

Hacıoğlu, Paşaşeyh, Müstecep, Keresteci, Çataltepe, Çatak, Sarıçevre, Tepecik, Kelikler… Bu güne kadar 70 mahalle ziyaret edildi. Merkezde ise her cadde, her sokak ziyaret edilerek gönüller fethediliyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı olan Hamit Kılıç, Cumhur İttifakının tüm teşkilatları ile kenetlenerek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bafra halkının bağrına bastığı mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, gittiği her yerde yoğun ilgi görürken sosyal medyadan gelen davetlere icabet ederek ve sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek halka kucaklaşıyor.

Bu kadim şehri Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacağız

El ele, gönül gönüle Bafra için gayretle çalışacaklarını belirten Kılıç, “Biz 143 bin 109 kişilik büyük bir aileyiz. Hep birlikte yapacağımız çalışmalarla Bafra’mızı yaşanmaktan mutluluk duyulan bir şehre dönüştürme yolumuza devam edecek bu kadim şehri Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacağız. Bizim hizmet anlayışımızda ayrı gayrı yok. Herkes bizim kalbimizde. Görev süremizde mahalle ziyaretlerimizi hiç aksatmadık. Gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadık. Aynı aşkla Cumhur İttifakımızın değerli üyeleri ile gönüllere talip olmayı sürdürüyoruz. Ziyaret ettiğimiz her yerde gerçek manada insana hizmet eden bir belediyecilik anlayışından bahsediyoruz. Bizleri büyük bir teveccühle karşılayan, misafir eden, sıcacık sohbetlerinden nasiplenmemizi sağlayan kadirşinas hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Şimdi yine hep beraber, el ele, gönül gönüle hizmetlerin devam edeceği kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Allah muvaffak etsin” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ve Cumhur İttifakı teşkilatları son olarak Adaköy, Koruluk, Fener, Sahil kent mahallelerini ilme merkezinde ise; Gençlik Merkezi ve İsmet paşa mahallesinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu