Samsun'un en çok izlenen spor programı forma dağıtıyor!

Samsun'un en çok izlenen spor programı forma dağıtıyor!
Samsun Son Dakika'yı Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin Kaynak ekle →

Gazeteci Selçuk Kaya ve Ergin Caner Cabbar'ın hazırlayıp sunduğu Futbol 55 programında Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Ali Tarık Mırık ve Hasan Bulut, orijinal Yılport Samsunspor forması kazandı. Talihlilerden Ali Tarık Mırık'ın İstanbul'da okuyor olmasından dolayı forması kendisine kargo ile gönderildi.

Hasan Bulut ise formasını programın yorumcusu Ergin Caner Cabbar'ın elinden aldı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın imzaladığı formayı alan Hasan Bulut, Kanal 362 ve Futbol 55 ailesine teşekkür etti.

Programı beğenerek izlediğinin altını çizen Bulut koyu Samsunspor taraftarı olduğunu, eşinin ve kendisinin Batı Alt tribününde kombine sahibi olduğunu vurguladı.

Programdan nasıl forma kazanacağınızı öğrenmek için Kanal 362 Facebook sayfasını ziyaret edin ya da Pazartesi akşamları saatler 21.00'ı gösterdiğinde Futbol 55 programını kaçırmayın.

 

 

Paylaş:

Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yaz

Üye girişi yaparsanız yorumlarınız onay beklemeden yayınlanır.

😀 😂 😍 🔥 👍 👏 🙏 😡

Benzer Haberler

Son Köşe Yazıları

Samsun Gezgini
5 saat önce
Şehirler Aynaya Baktığında
Samsun Gezgini
1 gün önce
Samsun'un En Büyük Sermayesi
Serkan Yazıcı
8 Şubat 2026
Zor Zamanlarda Ayakta Kalmak
Serkan Yazıcı
7 Ocak 2026
SİMDER Güçlü Yapı, Vizyoner Liderlik
Serkan Yazıcı
5 Ocak 2026
Sessiz Tehlike: Samsun’da Gençliği Kemiren Kimyasal Gerçek

Samsun'un en çok izlenen spor programı forma dağıtıyor!