Fatih İstif Makina Yeni Teknoloji Ürünleriyle TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nın Gözdesi Oldu

Bölgenin öncü Vinç Forklift ve Manlift kiralama firması Fatih İstif Makina TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı'nda yeni teknoloji ürünü makina ekipmanları ile hizmet veriyor.

Bölgenin öncü forklift ve vinç kiralama firması olan Fatih İstif Makina, 4 Mayıs’ta kapılarını açan TÜYAP 2023 Samsun İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Çeyrek asrı aşkın tecrübesi ve ilk günkü hizmet aşkını koruyan genç, dinamik ve işinin ehli kadrosu ile sektöre öncülük eden firma, yeni teknoloji ürünü makina ekipmanları ile hizmet veriyor. Fatih İstif Makina, vinç ve forklift kiralama, Manitou kiralama, makaslı ve eklemli platform kiralama, forklift satış ve yedek parça alanlarında faaliyet gösteriyor. Firma, “Dünden Bugüne Daima Yükünüzü Paylaşıyoruz” sloganı ile inşaat sektöründe adından söz ettiriyor.

SEKTÖRDE ONCÜ HİZMETLER

TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Firma Sahibi Fatih Birinci,
“Müşterilerimize sunduğumuz hizmetler ve ürünlerle sektörde öncü bir rol üstlenmeye devam ediyoruz. Fatih İstif Makina olarak, geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz.

5-100 ton arası Hiyap Vinçlerimiz ile yüksek kapasiteli vinç ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. 25-23 metre arası sepetli platformlarımız ile yükseklik çalışmalarınızda güvenli ve esnek çözümler sağlıyoruz. 1,5 ton arası elektrikli ve dizel forkliftlerimiz ile yük kaldırma ve taşıma ihtiyaçlarınızda hızlı ve etkin hizmet veriyoruz. 6-18 metre arası telehonderlerimiz ile geniş alanlarda malzeme taşıma ve yük kaldırma işlerinizi kolaylaştırıyoruz. 20 metreye kadar eklemli platformlarımız ile erişim zorluklarını aşarak çalışmalarınızı güvenle sürdürmenize olanak tanıyoruz.
Ayrıca, hafriyat araçlarımız, forklift satışı ve yedek parça mağazamız ile anında çözüm sunarak, sizlere zaman ve işgücü tasarrufu sağlıyoruz. Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışıyla, dünden bugüne daima yükünüzü paylaşıyoruz. Fatih İstif Makina olarak, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına sürekli olarak yenilikleri takip ediyor ve sektörde fark yaratan çözümler üretmeye devam ediyoruz. Fuarın hepimize hayırlı ve başarılı geçmesini dilerim.” Dedi.

SAMSUN’DA GÜVENCE VEREN TEK FİRMA

Şirket Müdür Burak Günaydın “Fatih İstif Makine olarak Samsun ve Karadeniz bölgesinde Kanca Altı Sigortası güvencesi veren tek firmayız. Bugün TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda sizlerle bir arada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Fatih İstif Makina olarak, sektördeki başarımızı ve gücümüzü siz değerli müşterilerimize borçluyuz. Yıllardır süregelen hizmet anlayışımızı devam ettirirken, aynı zamanda sürekli gelişmeye ve yeniliklere açık olmaya özen gösteriyoruz. 7 gün 24 saat esasına dayalı müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile kaliteli ve güvenli hizmet sunma amacı güdüyoruz. Uzun yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimiyle, siz değerli müşterilerimize en iyi çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, yeni yatırımlar yaparak ve yeni teknoloji ekipmanlar tedarik ederek hizmetlerimizi daha da güçlendiriyoruz. ”

FORKLİFT SATIŞ VE YEDEK PARÇA SHOWROOMU HİZMETE AÇILDI!

Yeni hizmetlerinden bahseden Şirket Müdürü Burak Günaydın, “Fatih İstif Makina olarak, sizlere sadece kiralama hizmetleri değil, aynı zamanda satış ve yedek parça hizmetleri de sunarak sektördeki ihtiyaçlarınızı karşılamayı amaçlıyoruz. Yeni showroomumuzda, kaliteli ve güvenilir forklift markalarını ve yedek parçalarını siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz. Showroomumuzda, müşterilerimize en uygun forkliftleri ve yedek parçaları sunarak, işletmelerin iş süreçlerini daha verimli ve sorunsuz hale getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, satış sonrası destek ve servis hizmetleriyle de yanınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

HERKESİ FUARDA STANDIMIZA BEKLİYORUZ!

TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda Fatih İstif Makina standını ziyaret ederek, sektördeki en kaliteli ve en yeni iş makineleri ile tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz. Vizyonlarını sürekli yeniliklere ayak uydurarak ve bu yenilikleri değerli müşterileri ile buluşturarak gerçekleştiren şirket, güvenli hizmet anlayışını da bölge de tek kanca altı sigortası ile kiralama yapan firma özelliği ile tescillemiştir. Bölgenin en kapsamlı makina parkını elinde bulunduran Fatih İstif Makina Sizleri de standına davet ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu