Gıdaları İlk Günkü Tazeliğinde Saklamanız İçin Siemens – 9372

Gıdaları İlk Günkü Tazeliğinde Saklamanız İçin Siemens

Her mutfağa uyabilecek ebatlarda ve birbirinden kullanışlı özelliklere sahip GS29VVW31N, GS33VVI31N, GS33VVW31N ve GS24VVW20N model çekmeceli derin dondurucularda indirim fırsatı sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran, sağlık dolu teknolojiler

Siemens çekmeceli derin dondurucular kapasitesi ve teknolojisi ile gıdaları daha uzun süre sağlıklı muhafaza ederek market alışverişlerinin sıklığını azaltmaya yardımcı oluyor. Yüksek enerji tasarruflu Siemens çekmeceli derin dondurucular, mevsiminde alınan sebzeleri ve meyveleri mevsiminin dışında da ilk günkü tazeliğinde tüketme imkanı sunuyor.

Bakliyatların saklanması için uygun ortam sağlayan Siemens derin dondurucular, gıdaların bozulmasını önlüyor aynı zamanda süper dondurma yöntemi sayesinde hazırlanan yemekler vitamin değerleri kaybolmadan saklanıyor. freshSense akıllı sensor teknolojisi ile sürekli olarak iç ve dış sıcaklık ölçümü yaparak, dalgalanmaları en aza indirip çok daha uzun süre tazeliği garantiliyor.

Siemens’in kampanyalı derin dondurucuları Bonus’a özel peşin fiyatına 9 taksit seçeneğiyle , 2.249 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu