Samsun’un Önde Gelen Gayrimenkul Danışmanı Ufuk Murat Güney, Remax Karadeniz Bölgesi Ciro Birincisi Oldu

Samsun haber – Samsun’un önde gelen gayrimenkul danışmanlarından Ufuk Murat Güney, 2024 yılı boyunca gösterdiği üstün performans ile sektördeki liderliğini pekiştirdi. Güney, Remax Türkiye genelinde 6800 gayrimenkul profesyoneli arasından ciroda 82. sıraya yükselirken, Karadeniz bölgesinde ise ciro birinciliğini elde etti.

Ufuk Murat Güney, başarılarını değerlendirirken şu ifadelere yer verdi:

“2024 yılı boyunca tüm aylarda, 6800 profesyonel arasından Türkiye genelinde ciroda 82. sırada yer almanın ve Karadeniz bölgesinde ciro birincisi olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu başarı, bana güvenen ve destek veren tüm müşterilerimiz ve iş ortaklarımız sayesindedir. Herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Güney, başarısının arkasında büyük bir ekip çalışmasının bulunduğunu vurguladı:

“Bu tek bir kişinin başarısı değil, kocaman bir ekibin başarısıdır. Her an yanımda olan asistanımdan, çekimcisine, çekimde montaj yapan ekip arkadaşlarıma, sosyal medya hesaplarımı yöneten kardeşim Selahattin’e ve eşim Betül Hanım’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle mentörüm ve eğitim koçum Yasemin Yurtan’ın desteği büyük önem arz etmektedir.”

Samsun’un ve Karadeniz bölgesinin gayrimenkul sektöründe önemli bir yer edinen Ufuk Murat Güney, elde ettiği bu başarı ile sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. Güney, profesyonel yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sektördeki liderliğini sürdürmeye kararlı görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu