Bafra’nın Çehresini Değiştirecek Proje – 7032

Bafra'nın Çehresini Değiştirecek Proje

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak, Resmi Gazete’de yayımlanan Samsun Bafra İlçesi, Aktekke Mahallesi sınırları içinde kurulacak olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi, istihdam başta olmak üzere ilçenin bir çok sorununa çözüm olacak.

Orta Ölçekli Sanayi Projesi hayata geçtikten sonra ilçede çarpık bir yapıda bulunan sanayi işletmeleri ve imalat firmaları daha sağlıklı ortamlarda çalışma imkanı bulacak.

2 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın yerel seçim beyannamesinde yer alan Orta Ölçekli Sanayi Projesi aynı zamanda 2 bin kişiye istihdam alanı oluşturacak, katma değeri yüksek yeni sektörlerin gelişmesine imkân verecek. Kılıç, “Orta Ölçekli Sanayi Projesi, şehir merkezinde imalat yaparken yer anlamında zorlanan fakat organize sanayiye kadar da gidemeyecek kadar büyüyemeyen esnaflarımız için tam bir sanayi merkezi olacak. Şehrin ekonomisine ciddi katkısı olacak” dedi.

ÇOK AMAÇLI BİR PROJE

Bafra’nın ‘üreten şehir’ olma yolunda marka değerini yükseltecek olan projeninin aynı zamanda işçe merkezine nefes aldıracağını belirten Başkan Hamit Kılıç, şöyle konuştu; “En önemlisi şehir içi trafik sorununu azaltacak. Projenin içerisinde sosyal alanlar, endüstri okul alanı, belediye hizmet alanı, otopark, benzin istasyonu, kreş ve Kargo firmaları olacak.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu