Balık Yağı Hapı

Balık yağı, kolesterolü düşürdüğü ve kalp hastalığı riskini azalttığı düşünülen omega-3 yağ asitlerinin en zengin besin kaynağıdır. Bu yağ, uskumru, ringa balığı ve somon gibi yağlı balıkların dokularından çıkarılır. Kapsül formunda da mevcuttur. Balık yağı hapı insan vücudunun güçlenmesi için çok önemli olarak görülmektedir.

Balık yağı iki omega-3 yağ asidi içerir. Bu yağ asitleri, vücut tarafından yapılamadıklarından ve gıda kaynaklarından gelmeleri gerektiğinden bu yağın dışarıdan alınması çok önemli görülmektedir.

Balık Yağı Hapı Kullanımı

Balık yağı, kandaki yüksek trigliseritleri ve yüksek kolesterol seviyelerini tedavi etmek için kullanılır. Halihazırda kalp krizi veya felç geçirmiş kişilerde kalp hastalığını önlemek için kullanılabilir. Ayrıca romatoid artrit, psoriatik artrit veya osteoartritin (OA) neden olduğu eklem ağrısını azaltmak için kullanılır. Omega-3 yağ asitleri vücut için çok gerekli kabul edilir çünkü vücudunuz bunları kendisi üretememektedir. Bu yağları dışarıdan alabilmek için balık yağı hapı kullanılması tavsiye edilmektedir. Bunun için https://www.eczacin.com/balik-yagi sayfasını ziyaret ederek buradaki balık yağlarını inceleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu