İş Makinesini Ücretsiz Belediyeye Tahsis Etti – 7449

İş Makinesini Ücretsiz Belediyeye Tahsis Etti

23 Ağustos’ta Salıpazarı’nda meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinde bir çok ev iş yerini su bastı. Köprüler taştı. Heyelan nedeni bir çok mahallede yollar kapandı.

Belediyenin araçlarının yetersiz olduğunu gören Yılma İnşaatın sahibi Koca Yusuf Lakaplı iş adamı Yusuf Yılmaz Belediye Başkanı Halil Akgül’ü arayarak “Bir JCB iş makinem var. Bu saatten sonra senin emrindedir.”diyerek örnek bir davranış gösterdi.

Yılmaz, “Uzun yıllar Salıpazarı’nda iş yapıyorum. Bu bir felakettir. İnsanoğlu çaresiz kalıyor. Belediyenin imkanları belli. Başkan iyi niyetle çalışıyor. Gördüğüm manzara karşısında sessiz kalamazdım. O nedenle bir tane iş makinem vardı. Onu da hiçbir ücret talep etmeden sayın başkan’ın emrine verdim. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı. Salıpazarı’na çok büyük geçmiş olsun.”dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’de bu duyarlı davranışından dolayı Yusuf  Yılmaz’a teşekkür ederek “Dost dediğin kötü günde belli olur. Yusuf bey’in verdiği kepçe 5 gündür yol açma faaliyetlerinde çalışıyor. Biz paramızla kiralık iş makinesi ararken böyle davranış bizleri son derece duygulandırdı. Kendisine şahsım ve ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaynak: habersal

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu