Samsun’da MHP Sil Baştan! – 7450

Samsun'da MHP Sil Baştan!

Samsun MHP İl yönetimi, teşkilatla uyumsuz ve başarısız gördüğü ilçe yönetimlerindeki değişimi sürdürürken, büyük değişim için düğmeye basılması an meselesi. Samsun’un 3 merkez ilçesi olan İlkadım, Atakum ve Canik’in de görevden alınması  bekleniyor. 

Daha önce Ladik ve Tekkeköy’ü görevden alan ve Terme’de 12 yönetim kurulu üyesinin istifasıyla devam eden süreçte, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, değişim ‘teşkilatla uyumsuz ve başarısız olan ilçe yönetimleriyle devam etmeyeceğini’ net olarak ifade etti. Karapıçak’ın Ladik İlçe Başkanlığı’na Selami Aktaş’ın atanmasından sonra da yaptığı açıklamada, ‘değişim sinyalleri vermesi’ gözleri merkez ilçelere çevirdi. 

İLKADIM, ATAKUM, CANİK SIRADA

MHP’nin görevden alınan eski yönetimleriyle ilişkide olup parti içi muhalefet yapanlarla, Bağımsız Milletvekili Erhan Usta ile yakın ilişkileri bulunanlar, son yerel seçimde başarısız çalışmaların da değerlendirme içinde olduğu ifade edilirken, Eylül ayı başlarında İlkadım, Atakum ve Canik teşkilatlarının görevden alınacakları ‘parti içinde günün konusu’. Samsun İl teşkilatına parti içi muhalefet yapan bir grubun ‘görevden almalarla ilgili’ tepkili olduğu, Karapıçak’ın bir daha başkan olması halinde istifa edecekleri yönünde ‘basında yer alan açıklamaları da’ dikkat çekmişti. 

KARAPIÇAK: HEDEFLERİMİZ ÖNEMLİ

İl Başkanı Abdullah Karapıçak, “Teşkilatımızdan en üst düzeyde verim bekliyoruz. Uyum içinde verimli çalışacağımız ilçe başkanlarıyla devam edeceğiz. Çünkü eğitim çalışmalarımız da olacak. MHP’nin hedeflerine yürümesi için teşkilatlarımızın yapısı çok önemli” dedi.

Kaynak :HHalk

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu