MHP’nin Ladik Yönetimi Atandı – 7423

MHP'nin Ladik Yönetimi Atandı

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Ladik İlçe Başkanı Cüneyt Özgen ve Yönetim Kurulu yerine Selami Aktaş başkanlığında yeni yönetim atandı.

Yeni İlçe Yönetimi’ne tebliğ için Ladik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanlığı’ndan Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Önder Subaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Mert Bahar, ilçe başkanı ve yönetimiyle tanışarak, hayırlı olsun dilekleri iletildi. Heyet daha sonra Ladik Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, “Partimizin 2023 vizyonu doğrultusunda bize düşen görev teşkilatları en üst seviyede hazırlamaktır. Yapmış olduğumuz çalışmaları Genel Merkezimize raporlayarak, ilettik. Önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz” dedi.

UYUM VE DİSİPLİN OLMAZSA OLMAZIMIZ

İlçe Başkanlıkları’ndaki değişimlere değinen Başkan Karapıçak, “31 Mart yerel seçimleri sürecinde verim alamadığımız ve İl Başkanlığımızla uyumlu çalışamayacakları ortaya çıkmış teşkilatlar ile devam etmeyeceğiz. Teşkilat ve parti disiplinine uyumlu, İl Başkanlığımız ile koordineli çalışabilecek yeni teşkilat yönetimi ve başkanlarıyla hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

MHP Genel Merkezi tarafından Ladik İlçe Başkanlığı’na Selami Aktaş, İlçe Başkanı olarak atanırken, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehti Çetiner, Abdurrahman Tursun, Seyfettin Kayışlı, Murat Tersakan, Dinçer Sancı, Murat Batum, Onur Çetiner, İlyas Aktaş, Aslan Abay, Ümit Durak, İmdat Demir, Hasan Çavuş, Mustafa Yıldız, Birol Tulum, Mehmet Çavuş, Kürşat Sancı, Gülami Erdoğan, Nafiz Korkut, Sadettin Özkan, Süleyman Çamur ve Ali Çetinkaya oldu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu