Sofiane Feghouli Galatasaray'a geliyor – 118

Sofiane Feghouli Galatasaray'a geliyor

Galatasaray yönetimi,West Ham United takımının kadrosunda bulunan Sofiane Feghouli’i renklerine bağlamak için son rötuşları yapıyor.Sarı kırmızılılar orta saha’ya transfer ettiği Cezayirli Feghouli ile orta sahalarını sağlamlaştırmayı düşünüyor.27 yaşındaki başaralı orta saha futbolcusu bu sezon sarı kırmızı formasıyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni sezona başlamadan önce işleri baya ciddiye alan Galatasaray yönetimi daha önceden yapmış olduğu müthiş transferleri ,GOmis,Belhanda ve Maicon isimlerinide takımına katmıştı. Feghouli transferide bu önemli transferler arasında yer aldı.Başaralı bir transfer sezonu geçiren Galatasaray Cezayirli orta saha oyuncusunun bonservis bedeli hakkında İngiliz yönetimi ile olumlu görüşmeler geçirdi. Sarı kırmızılılar İngiliz yönetimi anlaşmaya vardıklarını ve Feghouli transferini için tek bir konuda anlaşmaya varamadıklarını söyledi Feghouli senelik 4 milyon Euro isterken Galatasaray Yönetimi bu fiyatı indirmeye çalışıyor.Sarı kırmızılılar 4 milyon Euro ödemeye yanaşmadığını belirtirken son görüşmede orta yolu bulmaya çalışacağını söyledi.

Feghouli Galatasaraydan teklif aldıktan sonra bilgi almak için eski takım arkadaşı olan Gökhan Töre ile görüştüğünü anlaşıldı.Ünlü futbolcu Gökhan Töre’nin İstanbul ve Glatasaray takımı ile pozitif yönde konuştuğu öğrenildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu