CHP Atakum İlçe Başkanı Serhat Türkel, Belediye Başkanlığı İçin İstifasını Verdi

CHP Atakum İlçe Başkanı Serhat Türkel, Atakum Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Türkel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Gençlik Kolları’ndan bu yana, ideolojisine ve duruşuna hayran olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde, yıllardır örgütlü mücadeleyi savunan bir kardeşiniz, yoldaşınız oldum. Bir yaşımdan bu yana, 39 yıldır yaşadığım kentimiz Atakum’a hizmet etmeyi kendime görev edindim.

Umudumuzun kırıldığı anlarda, yine de mücadeleden vazgeçmedim. Örgütümüzün birbirine sıkı sıkıya bağlı olması için, her zaman birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için çaba harcadım. Yol arkadaşlarımızın ve örgütümüzün desteğiyle Partimin Atakum İlçe Başkanı seçildim.

Fakat yola çıkarken yaktığımız devrim meşalesini, bugün Atakum’da çok daha fazla büyütmeye ihtiyacımız var. Örgütümüzün her zamankinden daha fazla birleşmeye ihtiyacı var. Bu birliktelik bizlere iktidarı getirecek. Bu birlikteliği sizlerin desteğiyle sağlayacağımıza inancım tam. 2028’deki iktidar yolculuğumuz, önce Atakum, sonra Samsun ve son olarak memleketimize yayılmalı.

Bu kente aşık, Atakum’un evladı, sizlerin bir yoldaşı olarak; bugün Atakum Belediye Başkanı Aday adayı olmak üzere İlçe Başkanlığı’ndan istifa dilekçemi, İl Başkanımız Sayın Mehmet Özdağ’a teslim ettim. Atakum’a her fırsatta hizmet etmekten gurur duydum ve duyacağım. Bu noktadan sonra, Atakum’a daha kapsamlı hizmet sunmak, daha güçlü bir şekilde temsil etmek adına yola çıkıyorum. Yeni bir döneme başlarken, siz değerli Atakumlu hemşehrilerimden ve partililerimden destek bekliyorum. Birlikte daha aydınlık yarınlara!” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu