Vezirköprü Orman’da Personeller Terfi Etti – 6952

Vezirköprü Orman'da Personeller Terfi Etti

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde bulunan Vezirköprü Orman Ürünleri Üretim Tesisleri’nin bahçesinde düzenlenen Birinci Terfi Töreni’nde önce iftar yemeği yendi. Yemekten sonra terfi töreni yapıldı. Terfi edenlere plaketleri Turanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. Plaket törenine tüm fabrika çalışanları katıldı.

VEZİRKÖPRÜ’DE İLKLER YAŞANIYOR
Bu yıl ilk kez düzenlenen terfi töreninde konuşan Turanlar Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Vezirköprü Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Turan, terfi alanları tebrik ettiğini ve bu tür kutlamaların birliktelikleri anlamlandırdığını ifade etti.

Murat Turan, bu tür kutlamaların ortak amaç ve hedefleri daha da sağlamlaştırdığını, ayrıca mutlulukların ve başarıların paylaştıkça daha da büyüdüğünü dile getirdi. Bunun kültürümüzde de var olduğunu sözlerine ekleyen Murat Turan, “Bu tür törenler gelenek haline geldiğinde şirketler daha da kök salar ve güçlenir. Biz de bu tür kutlamaları gelenekselleştirip daha da köklü ve güçlü bir marka olacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu