AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden’in yerine Ersin Sandıkçı Atandı

Çarşamba Belediye Başkan aday adayı olan ve sürecin ardından istifa eden İlçe Başkanı Taner Özden'in yerine vekaleten Ersin Sandıkçı atandı. Sandıkçı mazbatasını İl Başkanı Mehmet Köse'nin elinden aldı

AK Parti Çarşamba İlçe başkanlığında devir teslim yaşandı. Çarşamba Belediye Başkan aday adayı olan ve sürecin ardından istifa eden İlçe Başkanı Taner Özden’in yerine vekaleten Teşkilat Başkanı Ersin Sandıkçı atandı.

İl Başkanı Mehmet Köse, Genel merkezle istişareler sonucunda aldıkları bu kararı Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi’ndeki toplantıyla teşkilata açıkladı ve Sandıkçı’nın mazbatasını takdim etti.

REİS’İMİZİN DAVASINDAYIZ
Mehmet Köse, “Çarşamba’nın dağı, taşı, toprağı, yaprağı AK Parti’dir. Buradan Halit Doğan kardeşimizi aldık ama yerine onun kadar değerli Ender Gür’ü aday olarak belirledik. Bu süreçte aday adayı olan ve sürecin ardından istifa eden İlçe Başkanı Taner Özden’in yerine genel merkezimizle yaptığımız istişareler sonucunda Ersin Sandıkçı vekaleten atandı. Kendisini kutluyorum ve bundan önce olduğu gibi partimiz için gece gündüz demeden çalışacağına canı gönülden inanıyorum. Rüzgar nerden eserse essin oraya gidenler var ama Çarşamba’nın istikameti belli. Reis’imizin peşinde yolumuza, davamıza devam ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu