2020 Yazına Özel Yıldızlı Dondurmalar – 9997

2020 Yazına Özel Yıldızlı Dondurmalar

Sütlüden gurmeye, sorbeden yoğurtluya, şekersizden yüksek proteinliye kadar sekiz kategoride birbirinden lezzetli 40 ayrı çeşit sunan Serez Dondurmacısı, yıldızlı dondurmalarıyla bu yazın unutulmaz lezzetleri arasında yer almaya hazırlanıyor. Madagaskar vanilya, keçi sütlü Maraş ve Antep fıstıklı dondurma çeşitlerinden oluşan yıldızlı ürünleri ile Serez Dondurmacısı, hem damaklara hem de kalplere hitap ediyor.

Gurme dondurmalarıyla sektöre yeni bir soluk getiren Serez Dondurmacısı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen lezzetleri dondurmalarıyla buluşturuyor. Dondurmayı oluşturan hammaddeleri titizlikle teste tabi tutup içeriğinde kimyasal ya da tarım ilacı bulunmayan malzemeleri üretimine dahil eden marka, her bir çeşidi için kendine has reçeteler kullanarak dondurma severleri dört mevsim en taze, en doğal, lezzetli ve besleyici dondurmalarla karşılıyor.

Dondurmalarında katkı maddesi, aroma, kimyasal kıvam artırıcı, renklendirici, hazır şurup veya yapay tatlandırıcıya yer vermeyen Serez Dondurmacısı, yıldızlı ürünleriyle damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor. Dünyanın en değerli ve yüksek kaliteli vanilyası ile lezzetlendirdiği Madagaskar vanilya, yüzde yüz gerçek Antep fıstığı ile ağızlarda eşsiz bir tat bırakan Antep fıstıklı ve yüzde yüz organik keçi sütü ve kaymağı kullanılarak yapılan yüksek besin değerine ulaşan keçi sütlü Maraş usulü dondurmanın yer aldığı yıldızlı ürünleriyle Serez Dondurmacısı, 2020 yazının en aranan lezzetlerinden olmaya aday. 7’den 70’e herkesin severek tükettiği ve yaz mevsiminin vazgeçilmez tatları arasında yer alan dondurma, 40 ayrı çeşidi ile ezber bozan lezzetler sunan Serez Dondurmacısı’nın birbirinden özel tarifleri ile yeniden yorumlanarak sıcak yaz günlerine ayrı bir serinlik ve keyif katıyor.

“Ne yiyorsak onu sunarız” mottosu ile yol alan Serez Dondurmacısı’nın ürünlerine; İstanbul’da Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.com, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu