CHP’li Torun Bu Ne Siyasi Saygıya Ne De İnsani Nezakete Uyar Dedi – 7989

CHP'li Torun Bu Ne Siyasi Saygıya Ne De İnsani Nezakete Uyar Dedi

 Düzenlenen Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni öncesinde kameralar tarafından eski Başbakan Binali Yıldırımı karşılayan kişiler arasında bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın yürüyüş esnasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu omzundan iterek araya girmesi görüntülendi.

Yapılan en son yerel seçimde Çerçioğlu’na karşı seçimi kaybeden Savaş, Yıldırım ile birlikte yürüyen Çerçioğlu’nun yerine geçmek amacıyla çarptığı görüntüler sosyal medyada tepkilerin oluşmasına sebep oluşturdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun konu ile ilgili açıklamalar yaptı. Torun, ‘Tunç Soyer’e karşı yapılan medya saldırısı daha sonra Ekrem İmamoğlu’na karşı yapılan ‘ihale tuzağı’. Şimdi ise bir kadın Büyükşehir Belediye Başkanına fiziki saldırı olduğunu’ ‘ifade etti.

Seyit torun, AK Parti’nin amacının CHP başkanlarını çalıştırmamak ve CHP başkanlarına karşı planlı ve sistemli saldırıların olduğunu savundu. Torun, fakat tüm bunların üstesinden gelerek halka hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Torun, olaya ilişkin olarak ‘halk günü gelince sandıkta öyle bir geçer ki feleğin şaşar’ cümlesini kullandı. Bu ne siyasi saygıya ne de insani nezakete uyar açıkça bir terbiyesizliktir ve Özlem Çerçioğlu’na yapılan terbiyesizliği şiddetle kınıyorum, dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu