Kaymakamlıktan Gelen Açıklamaya Göre Olay Yerinde Siyanür Tespit Edildi! – 8085

Kaymakamlıktan Gelen Açıklamaya Göre Olay Yerinde Siyanür Tespit Edildi!

Sabah saatlerinde polis ihbar hattına bir evin içerisinde kimyasal kokuya benzer bir koku geldiği bildirildi. Gelen ihbar üzerine polis ekipleri olay mahalline geldi. Polis eve girdiğinde 3 kişinin birisi çocuk olmak üzere cansız bedeni ile karşılaştır. Evin içerisindeki kokudan dolayı olay mahalline AFAD görevleri çağrıldı.

Olay üzerine kaymakamlıktan bir açıklama yapıldı. Yapılmış olan açıklamada gündüz saatlerinde polis ihbar hattına gelen şüpheli ihbar üzerine belirlenen evde 3 cansız kişinin bedeni ile karşılaşıldığını ve evin içerisindeki koku nedeninin ise yapılan araştırmalar sonucunda siyanür olduğu anlaşıldı. Olay mahallinde gereken tüm önlemler alındığını adli ve idari soruşturmaları başlatıldığını ve gereken gelişmelerin kamuoyu ile paylaşmaya devam edileceği açıklaması yapıldı.

Olayın gerçekleştirdi sokağı ve binadaki daireleri tahliye edildi. Aynı zamanda ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Anne babanın ve çocuğun cenazeleri yapılmış olan incelemelerin ardından adli tıp merkezine kaldırıldı.

AFAD ekiplerince çalışmalar sürdürülmektedir ve polis ekipleri tarafından ölen babaya ait olan otomobilde de incelemeler yapıldı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu