Samsun’daki Skandal Türkiye Gündeminde..! – 8208

Samsun'daki Skandal Türkiye Gündeminde..!

AK Partili Güngören Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, ‘kendisini görüp ayağa kalkmadı’ diye belediyede çalışan bir şoföre ‘tuvalet önünde oturma’ cezası vermişti. Bu olayın yankıları sürerken benzer bir olayında Samsun’un Bafra ilçesinde yaşandığı ileri sürülmüştü. 

SÖZCÜ HABERİ SKANDAL DİYE GÖRDÜ 

Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın, şoförü olarak görev yapan Salih Küçük’ü, kendisine aracın kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı ileri sürüldü. Şoför Salih Küçük’ün eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderildiği iddia edildi. Olay, Türkiye’de geniş yankı buldu. Sözcü Gazetesi haberi birinci sayfasına taşıdı. 

BAŞKAN KILIÇ AÇIKLAMA YAPTI 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Kılıç “Son günlerde yerel basında ve sosyal medyada gündeme gelen makam şoförü ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bir yıldır makam şöförü olarak görev yapan mesai arkadaşımızın kadrosunun zabıta memuru olması  ve Zabıta Müdürlüğümüzden emekli olan personellerimizin olmasından dolayı adı geçen personelimizin tekrar zabıta memuru olarak görevlendirilmesi tarafımca yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur “dedi. 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu